Szűrés

A(z) DualCore kulcsszót tartalmazó cikkek

Moto E – szupervékony belépő

2014. április 22. -

A Moto G után egy hasonlóan jól felszerelt és olcsó okostelefonnal szeretne előrukkolni az immár a Lenovo tulajdonát képező Motorola. A Moto E néven érkező újdonság kiemelkedő ár/érték aránya mellett kecses megjelenésével próbálja magához vonzani a vásárlókat.

Tovább

Jön a Samsung Galaxy Ace Style

2014. április 9. -

A dél-koreai gyártó bemutatta a Galaxy Ace sorozat legújabb tagját, mely elődeihez hasonlóan az alsó-középkategóriában száll versenybe a konkurens készülékekkel. Az Android 4.4.2 KitKat rendszerrel, kétmagos processzorral és 5 megapixeles kamerával felvértezett mobil áprilisban landol a piacon mélyszürke és krémfehér árnyalatokban.

Tovább

Készül a HTC Desire 316 és Desire 516

2014. március 21. -

Eltérően a hamarosan bemutatkozó, majd világszerte megjelenő All New One-tól kifejezetten a fejlődő piacokra szánja két alsó-középkategóriás Desire sorozatú okostelefonját a HTC.

Tovább

Megérkezett a Galaxy S III mini utódja

2014. március 10. -

Galaxy S III mini Value Edition néven debütált a Samsung középkategóriás mobilja, amely a másfél éves S III mini utódjának tekinthető. Az újdonság meglepő módon alig mutat fejlődést elődjéhez képest, jól belőtt ára miatt viszont néptelefon lehet belőle.

Tovább