Szűrés

A(z) egészség kulcsszót tartalmazó cikkek

A Samsung ívelt monitorjai bizonyítottan kímélik a szemet

2016. május 30. -

A Samsung Electronics élvonalbeli SE790C ívelt monitorja kényelmesebb és kevésbé megerőltető vizuális élményt nyújt a felhasználóknak, mint a síkképernyős monitorok – állapította meg a Harvard Medical School egy nemrég készített tanulmánya.

Tovább

5 nap alatt több mint félmillióan töltötték le a demencia kutatásra szánt appot

2016. május 10. -

A Telekom hazánkban május 5-én bemutatott, nemzetközi összefogással megvalósult jótékony célú mobiljátékát, A tenger hősét 5 nap alatt több mint félmillióan töltötték le. Az alkalmazás 40 országban bekerült a TOP20 alkalmazás közé az App Store-ban és a Google Play áruházban, többségükben a legjobb ingyenes játék címet is elnyerte.

Tovább

Szívhang applikáció: Az anyai szívhangot a technológia a csecsemők kiságyába hozza

2016. május 9. -

A Shared Heartbeats elnevezésű appal az újszülöttek újra hallhatják édesanyjuk szívdobogását. A világ legtermészetesebb kapcsolatát a technológia fűzi szorosabbra a Magyar Telekom és az Isobar Budapest közös projektjében.

Tovább

Good Game - Több száz évnyi laboratóriumi kutatást válthat ki egy kétperces játék

2016. május 5. -

A Deutsche Telekom valamennyi európai vállalata, így a mai napon a Magyar Telekom is bemutatta a „Sea Hero Quest” (A tenger hőse) elnevezésű új mobiljátékot, amely a szórakoztatás mellett nemes célt is szolgál. A több platformon játszható mobiljátékot abból a célból fejlesztették, hogy elmélyítse a térbeli tájékozódásról meglévő tudományos ismereteket, illetve információval szolgáljon arról, hogyan működik agyunknak ez a területe.

Tovább