Szűrés

A(z) LED kulcsszót tartalmazó cikkek

Európába érkeztek a Samsung Smart TV-k és audiovizuális eszközök új generációi

2013. február 5. -

A Samsung Electronics Európai Regionális Fórumán bemutatta 2013-as TV és AV termékpalettáját. A vállalat új Smart TV kínálatát megújult Smart funkciók, rendkívüli képminőség és elegáns kialakítás jellemzi. Az új AV-eszközök zavar- és torzításmentes hangzásvilágot és a vezeték nélküli csatlakoztathatóság számos lehetőségét kínálják.

Tovább

Új technológia és 20 új LED TV a Sharptól a CES 2013 kiállításon

2013. január 11. -

Új, energiatakarékos kijelző technológiát, Ultra HD felbontású paneleket és az AQUOS család legújabb, nagy képátlójú LED televízióit vitte el a Sharp a szórakoztatóelektronikai termékek idei legnagyobb kiállítására. A CES 2013 során mutatkozott be a világ legvékonyabb érintőképernyője, valamint az első, működő 8k televízió is.

Tovább

A Samsung Smart TV-k új generációja a CES-en

2013. január 8. -

A Samsung ma bemutatta 2013-as TV-s termékpalettáját, melyet átütő képminőség, elegáns külső és egyedülállóan „okos” tulajdonságok jellemeznek. Mivel a felhasználók érdeklődése egyre nő a 60 hüvelykes és nagyobb képernyőjű készülékek iránt, ezért egyéb újdonságok mellett a Samsung a világ legnagyobb, 110 hüvelykes UHD felbontású TV-jét is piacra dobja.

Tovább

90 colos AQUOS LED TV - A világ legnagyobb LED televíziója

2012. szeptember 3. -

A 90 colos AQUOS LED TV bemutatásával a Sharp tovább növelte kínálatát a nagyképernyős televíziók szegmensében. Tekintélyt parancsoló 1,2 méteres magasságával és 2 méteres szélességével a 90 colos AQUOS a világ legnagyobb LED televíziója. Képminősége ugyanolyan lenyűgöző mint mérete, pengeéles képet produkál 1080p-s full HD felbontás mellett.

Kulcsszavak: LED, TV, Sharp
Tovább