Szűrés

A(z) LED kulcsszót tartalmazó cikkek

A Sharp legújabb 3D LED televíziója a nappali ékköve lehet

2013. május 13. -

A Sharp bemutatja új csúcsmodelljét, a 80 colos, LED háttérvilágítású LCD TV-jét, a Sharp AQUOS Quattron 3D LC-80LE857E modellt, amely páratlan képminőséggel rendelkezik méretét és képélességét tekintve is. Ugyanakkor kiváló energetikai jellemzőkkel is büszkélkedhet, hiszen A+ besorolással rendelkezik.

Kulcsszavak: LCD, LED, Aquos, TV, Sharp
Tovább

A LiddUp Coole-lal sötétben is megtalálhatod az italod

2013. április 10. -

A LiddUp Coole névre keresztelt LED-világítással felszerelt hűtő a Kickstarter új projektje, amellyel nem kell többé a sötétben keresgélnünk az italunkat. A beépített világításnak köszönhetően könnyen megtaláljuk, amit keresünk.

Tovább

A Toshiba bejelentette 2013-as LED tévéit

2013. március 19. -

Az L1 és W1 kis képátlójú, nagy felbontású, kiváló képminőségű modellek fekete vagy fehér színben is kaphatók lesznek. A számos különböző méretben kapható új, kedvező árú, kiváló képminőségű, L2 és W2 sorozatú HD tévéket a mobiltelefonok tartalmának megjelenítése érdekében MHL funkcióval is ellátták.

Kulcsszavak: Toshiba, TV, LED, LED TV
Tovább

Magyarországon is elérhetők a Sharp új televíziói

2013. március 7. -

Az idei Las Vegas-i CES során bemutatott Sharp újdonságok többsége az új európai és magyarországi AQUOS LED TV kínálatnak is része lesz. Magával ragadó vizuális élményt, lélegzetelállító képminőséget, intelligens kapcsolódást, kategóriájukban a legjobb energiahatékonyságot biztosító készülékek érkeznek hazánkba, amelyek új dizájnt is kaptak.

Tovább