Szűrés

A(z) szoftverfrissítés kulcsszót tartalmazó cikkek

Megjelent az AIDA64 5.92

2017. június 20. -

A FinalWire ma újabb frissítést adott ki népszerű rendszer-információs szoftverének PC-s verziójához. Az 5.92-es verzió Intel Skylake-X benchmark-al és AMD Radeon RX 500 támogatással érkezik, valamint a legújabb nVIDIA és AMD GPGPU számítási technológiák is támogatásra kerültek. A csatlakoztatott akkumulátorok és az UPS eszközök elhasználtságáról is kérhető mostantól hardveres riasztás.

Tovább

Az Apple iOS 10.3 telepítése előtt biztonsági mentésre van szükség

2017. április 4. -

Az iPhone-, iPad- vagy iPod touch-tulajdonosok számára izgalmas hír, hogy nemrég megjelent az Apple iOS 10.3. Az Apple iOS frissítése olyan felhasználó-barát fejlesztéseket is bevezet, mint a „Find My Airpods” funkció, valamint tárhelyet szabadít fel az iPhone-okon: a Forbes véleménye szerint „az Apple jó ideje nem rukkolt elő ilyen remek frissítésekkel”.

Tovább

A Samsung szoftverfrissítést ad ki a Galaxy Note7 készülékekhez Európában

2016. október 26. -

A Samsung Electronics Europe bejelentette, hogy régió-szerte új szoftverfrissítést küld ki a Galaxy Note7 készülékekre, amely 60 százalékban maximalizálja az okostelefonok akkumulátorának feltölthetőségét.

Tovább

Konfigurálható gyorsbillentyűkkel érkezik az AIDA64 5.80

2016. október 25. -

A FinalWire ma új stabil frissítést adott ki népszerű rendszer-információs szoftverének PC-s változataihoz. Az 5.80-as kiadása támogatja a Windows 10 legfrissebb buildjeit, valamint a legújabb hardvereket, egyebek mellett az AMD RX 400-as sorozatú és az NVIDIA GTX 1050-es GPU-it.

Tovább