Szűrés

A(z) okoskarkötő kulcsszót tartalmazó cikkek

Xiaomi innovációdömping és új Mi 11 okostelefonok

2021. március 31. -

A világ egyik vezető technológiai nagyvállalata, a Xiaomi bejelentette, hogy megkezdi három Mi-mestermű, a Mi 11 Ultra, a Mi 11i és a Mi 11 Lite 5G mellett a Mi 11 Lite (4G) okostelefonok értékesítését. Ezzel egyidőben két új terméket is bemutattak a Xiaomi-ökoszisztémában a Mi Smart Band 6-ot, a Xiaomi népszerű fitnesz karkötőjének legújabb változatát és az otthoni mozizás vadonatúj eszközét, egy okos projektort, a Mi Smart Projector 2 Pro-t. A Xiaomi ezzel tovább bővíti az otthoni kényelmi és szórakoztató eszközeinek kínálatát. 

Tovább

A Huawei új okoskarkötője akár két hétig is bírja egyetlen feltöltéssel

2021. január 19. -

A Huawei bemutatta legújabb fitnesz kiegészítőjét, a Band 4e Active okoskarkötőt. A pehelykönnyű, csupán 17 grammos – szíj nélkül mindössze 6 grammos – okoseszköz hattengelyes mozgásérzékelőt, valamint OLED érintőkijelzőt kapott, és akár 14 napig is bírja egyetlen töltéssel átlagos használat mellett. Beépített csatjának köszönhetően egy mozdulattal kivehető a szíjból és a cipőre erősíthető, hogy még pontosabban mérje a futást vagy a biciklizést.  Emellett teljes értékű okoseszközként kapcsolódik a telefonunkhoz – Android és IOS rendszerekhez egyaránt – és megjeleníti a legfontosabb értesítéseket.

Kulcsszavak: okoskarkötő, Huawei
Tovább

Magyarországra is megérkezett az új HONOR Band 5 Sport okoskarkötő

2020. május 22. -

A Honor okostelefon és okoseszköz márka bejelentette, hogy a Honor Band 5 Sport okoskarkötő már Magyarországon is elérhető. Az eszköz csuklón és lábfejen is hordható, így számos sportágat támogat részletes és pontos adatokkal. 

Tovább

Már kapható a Honor Band 5 okoskarkötő Magyarországon

2019. október 7. -

Magyarországra is megérkezett a Honor Band 5 aktivitásmérő karkötő. A készülék akár 14 napig is bírja egy feltöltés mellett, 0,95”-es AMOLED Full Colour érintőképernyője pedig személyre szabható a Honor Clock Face Store-on keresztül.*

Tovább