Szűrés

A(z) fényképezés kulcsszót tartalmazó cikkek

A Sony tovább bővíti a fényképezési lehetőségeket

2023. július 13. -

A Sony bemutatja az „FE 70-200MM F4 Macro G OSS II” (terméknév SEL70200G2) teleobjektívet, amely 70 mm és 200 mm közötti gyújtótávolságot fed le F4 maximális rekeszértékkel, és kompatibilis a 35 mm-es full-frame α (Alpha) E-mount sorozatú objektívekkel.

Tovább

Átadták a Varázslatos Hortobágy fotópályázat díjait

2023. július 4. -

Átadták a Varázslatos Magyarország és a Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság közös szervezésében megvalósult Varázslatos Hortobágy fotópályázat, illetve az Igazgatóság 50 év a mi szemünkkel pályázatának díjait, valamint megnyitották a pályamunkákból rendezett természetfotó kiállítást 2023. június 29-én, a debreceni Kölcsey Központ Bényi Galériájában.

Tovább

A Sony a ZV-E1 firmware frissítéssel támogatja az alkotókat

2023. június 30. -

A Sony megerősíti az alkotók támogatása iránti elkötelezettségét a Sony ZV-E1 vlogkamera várva várt firmware frissítésével, amely lehetővé teszi a 4K 120p videofelvételt. Az ingyenes frissítés célja, hogy még gazdagabb élményt nyújtson a tartalomkészítők számára, mivel lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy lenyűgöző lassított felvételeket rögzítsenek páratlan képminőséggel és pontossággal, új magasságokba emelve kreatív lehetőségeiket.

Tovább

Bemutatjuk a NIKKOR Z DX objektívet

2023. május 31. -

A Nikon ma bővíti a NIKKOR Z DX objektívek kínálatát az első DX formátumú fix objektívvel. A NIKKOR Z DX 24mm f/1.7 objektív nagy fényerejű, éles, és közeli felvételekhez is kiváló, valamint gyenge fényben is remekül teljesít. A kompakt és sokoldalú objektív tökéletes fix objektív élénk mindennapi fényképekhez.

Tovább