Szűrés

A(z) fényképezés kulcsszót tartalmazó cikkek

Csúcsteljesítmény kompakt kivitelben

2023. május 10. -

A Nikon a nagy teljesítményű és agilis Z 8 fényképezőgéppel bővíti a professzionális Z sorozatú, tükör nélküli fényképezőgépei kínálatát. A Z 9 számos funkciója mellett könnyű vázzal rendelkező, vadonatúj Z 8 elképesztő rugalmasságot biztosít a videókkal és állóképekkel is dolgozó hibrid alkotók számára, amellyel életre kelthetik elképzeléseiket.

Tovább

A Sony új firmware-frissítést jelentett be az FX3 és FX30 kamerákhoz

2023. április 20. -

A Sony új firmware-frissítéseket jelentett be az FX3 full-frame és az FX30 Super 35 digitális mozikamerákhoz, amelyek a filmes történetmesélés funkcióinak bővítésével és a filmalkotók szorosabb kapcsolatával jár. 

Tovább

Tökéletes objektív videókhoz, kitűnő választás állóképekhez

2023. április 18. -

A Nikon ma bemutatja a Z sorozat első nagy teljesítményű zoomobjektívét: a rendkívül nagy látószögű NIKKOR Z DX 12-28mm f/3.5-5.6 PZ VR-t. Ez a kompakt DX formátumú, nagyteljesítményű zoomobjektív videózáshoz van optimalizálva, de kreatív pillanatképek készítéséhez is kiváló. A sokoldalú zoomtartománynak köszönhetően tökéletes választás azoknak a DX-fényképezőgépet használó fotósoknak, akik egy olyan könnyű zoomobjektívet keresnek, amely elég nagy látószöget kínál a vlogoláshoz.

Tovább

Szakértő árulja el, hogy milyen a tökéletes portrékép

2023. április 14. -

Az emberek többsége megközelítőleg olyan érzésekkel indul el egy fotózásra – ha elindul egyáltalán –, mintha legalábbis fogorvoshoz menne. Sokakban él ugyanis az az előzetes elképzelés, hogy róluk kedvező kép úgysem készülhet, ezért már előre attól a pillanattól tartanak, amikor majd a végeredménnyel szembesülniük kell. Pedig a portréfotózás lényegesen többről szól a fordulj jobbra-balra instrukcióknál, nem is sejtjük, mennyi élet és érzelem fér egyetlen arcképbe, ha valóban hozzáértő kezekbe kerülünk. Tóth Balázs portré- és headshot fotós, akit a világ 120 legjobb headshot fotósa közé választottak, elárulja, miként születik meg egy jó portré, és az hogyan tud hozzájárulni egy üzletember szakmai sikereihez.

Kulcsszavak: fényképezés
Tovább