Szűrés

A(z) fényképezés kulcsszót tartalmazó cikkek

A Sony bemutatja az Alpha 9 III kamerát

2023. november 9. -

A Sony bemutatta az úttörő új Alpha 9 III (α9 III) kamerát, amely a világ első full-frame globális záras képérzékelőjével van felszerelve.

Tovább

Íme A NIKKOR Z 135MM f/1.8 S Plena

2023. szeptember 27. -

A Nikon új magaslatokba emeli az S sorozat optikai kiválóságát a NIKKOR Z 135mm f/1.8 S Plena objektívvel. Legyen szó állóképekről vagy videókról, e prémium, teljes képes objektív elhozza a tökéletességre emelt elmosódást. A képzőművészeti fotózástól kezdve a portrékon, a divaton, a természeten át az egyéb témákig még a legigényesebb fotósok is lenyűgöző mélységű és művészi képeket alkothatnak. 

Tovább

A Sony bemutatja a világ legkisebb és legkönnyebb nagylátószögű zoomobjektívét

2023. augusztus 30. -

A Sony bejelenti a G Master FE 16-35mm F2.8 GM II nagylátószögű zoomobjektívet, amely egy 35 mm-es, full-frame α (Alpha) E-bajonettes objektív, és amely 16 mm-től 35 mm-ig terjedő gyújtótávolságokat fed le, a teljes zoomtartományban F2,8 maximális rekeszértékkel.

Tovább

Ha már unja az Insta-filtereket, a Vateráról olcsón lehet egy analóg fényképezőgépe!

2023. július 25. -

Bár az okostelefonok korában a digitális fényképezőgépek piaca folyamatosan szűkül, a Vaterán egyre erősödik a hagyományos analóg fényképezők forgalma. Egyedisége miatt a filmes fotózás reneszánszát éli, így nem csak az instant papírképes élményt nyújtó Instax/Polaroid gépeket keresik a felhasználók, a bonyolultabb kezelés régi, manapság olcsón beszerezhető NDK vagy szovjet gyártmányú filmes gépek is népszerűek. A Vatera tanácsai szerint egyedül a negatívfilmből érdemes új termékre költeni, a jó minőséghez ugyanis elengedhetetlen a friss állapotú nyersanyag megléte.

Tovább