Szűrés

A(z) Microsoft kulcsszót tartalmazó cikkek

A Microsoft az 5G-t „felhősíti” a mobilszolgáltatókkal együttműködve

2022. március 5. -

A Microsoft a Mobil Világkongresszuson mutatta be, többek között az Azure for Operators új változatát, az Azure Operator Distributed Services-t, egy újgenerációs hibrid felhő platformot. Ez nagyobb automatizációt, rugalmasságot és skálázhatóságot, a döntési folyamatban és a működtetésben is felhasználható óriási adatmennyiséget, és az 5G hálózaton értékesíthető szolgáltatásokat kínál a mobilszolgáltatóknak.  

Tovább

A Microsoft legjavát adja az új Surface család

2022. február 22. -

Február 22-től már kaphatóak a legújabb Surface notebookok hazánkban is. Az új, PixelSenseTM kijelzővel ellátott Surface család még erősebb, tartósabb, még könnyebben hordozható és alakítható át laptopból tabletté. Úgy tervezték őket, hogy a legtöbbet hozzák ki a Windows 11-ből és a Microsoft 365 programcsaládból.

Tovább

20 éves az Imagine Cup

2021. szeptember 30. -

A 2022-es lesz a huszadik Microsoft Imagine Cup verseny. A világ egyik legrangosabb, fiatal fejlesztők számára megrendezett nemzetközi versenyére már most lehet regisztrálni. Föld, oktatás, egészségügy és életmód kategóriákban lehet majd indulni. A jubileumi évben a verseny közösségépítő eseményt, mentori támogatást, képzéseket és opcionálisan választható külön versenyt is kínál a pályázóknak. Ez utóbbi esélyt ad az Imagine Cup döntőjébe való bekerülésre is!

Tovább

Október 5-én válik elérhetővé a Windows 11

2021. szeptember 2. -

A Microsoft az angol nyelvű Windows blogján jelentette be, hogy 2021. október 5-től elérhetővé válik a Windows 11. Ettől a naptól kezdve lehet ingyenesen frissíteni Windows 11-re az arra jogosult Windows 10-es számítógépeken, és ekkor indul el a Windows 11 operációs rendszerrel előtelepített számítógépeknek az értékesítése is.

Tovább