Szűrés

A(z) Microsoft kulcsszót tartalmazó cikkek

A PC is a felhőbe költözik – Microsoft Inspire 2021

2021. július 15. -

Cloud PC, a Teams-ből elérhető Dynamics 365 vállalatirányítási rendszer, újabb szoftverek  a Microsoft Viva platformon – többek között ezek voltak az idei Microsoft Inspire, a cég éves partnerkonferenciájának fontos bejelentései. A független szoftverfejlesztők az eseményen kiemelt figyelem övezte: ők a Microsoft Marketplace felületén speciális kedvezményekben, mentorált tréningekben, szaktanácsadásban és marketing támogatásban részesülnek, hogy hatékonyabban elérhessék célközönségüket.

Tovább

A Windows 10 új funkciókkal védi a felhasználókat és adataikat

2020. december 5. -

A Microsoft átfogó védelmi rendszert épített be a Windows 10-be a kibertámadások, vírusok, férgek, zsarolóprogramok és trójai programok fenyegetései ellen.

Tovább

35 éves a Windows

2020. november 23. -

35. születésnapját ünnepli a világ legnépszerűbb számítógépes operációs rendszere, a Windows. Mit mutatott nekünk az évek során és milyen újdonságokkal szolgál a Windows 10?

Tovább

Új, erősebb és hatékonyabb Surface eszközök érkeznek

2020. május 10. -

Tablet, laptop, fejhallgató és fülhallgató – az új generációs Surface eszközökkel még hatékonyabb lehet a home office és még élvezetesebb a szórakozás. A legújabb Surface modellek maximálisan kiaknázzák a Windows és az alkalmazások, valamint a felhő alapú szolgáltatások tudását. Ablakot nyitnak a világra egy olyan időszakban, amikor az otthonainkba kényszerülünk.

Tovább