Szűrés

A(z) Microsoft kulcsszót tartalmazó cikkek

Mostantól magyar nyelven is feliratozhatók a Teams értekezletek!

2022. augusztus 5. -

Sok-sok idő megtakarítására alkalmas, ugyanakkor a befogadást és esélyegyenlőséget is erősítő funkcióval bővül a Teams szolgáltatásainak köre immár a magyar anyanyelvű felhasználók számára is – az élő felirat és az értekezlet átirat funkcióknak köszönhetően még rugalmasabb lehet a munkavégzés.

Tovább

Elérhető az Oracle Database Service for Microsoft Azure

2022. július 27. -

Az Oracle és a Microsoft bejelentette az Oracle Database Service for Microsoft Azure általános elérhetőségét. Ezzel az új ajánlattal a Microsoft Azure ügyfelei könnyen és megszokott módon hozhatnak létre, érhetnek el és felügyelhetnek vállalati szintű Oracle Database szolgáltatásokat az Oracle Cloud Infrastructure (OCI) szolgáltatásában. A felhasználók az Azure-ra migrálhatnak vagy új alkalmazásokat építhetnek rá, majd csatlakozhatnak az OCI-on futó, nagy teljesítményű és nagy rendelkezésre állású, menedzselt Oracle adatbázis-szolgáltatásokhoz, például az Autonomous Database-hez.

Tovább

Bemutatkozik a Surface Laptop Go 2

2022. július 20. -

Amikor 2020-ban bemutattuk a Surface Laptop Go-t, a világ mélyreható változásokon ment keresztül, amelynek következtében a Windows PC nélkülözhetetlenné vált mind a munkában, mind a tanulásban, mind pedig a közösségi kapcsolattartásban, vagy épp a játékban. A Surface-szel olyasmit hoztunk létre, amely rendkívül kedvező árának köszönhetően mindenki számára elérhetővé tette a prémium PC-élményt. Ezen az úton tovább haladva alkottuk meg a Surface Laptop Go 2-t.

Tovább

A Windows 11 a hibrid munka úttörője

2022. május 27. -

A hibrid munkavégzés hatékonyságát, valamint a biztonság erősítését célozzák a Windows 11 és a Windows 365 legújabb fejlesztései, amelyeket egy nagyszabású online rendezvény, a Microsoft powers the future of hybrid work keretében április 5-én mutatott be a Microsoft. Az üzleti felhasználóknak szánt újítások a menedzsment, a termelékenység és az együttműködés területén jelentenek előrelépést. 

Tovább