Szűrés

A(z) Huawei kulcsszót tartalmazó cikkek

Drónokkal és mesterséges intelligenciával segítik az erdőtüzek megelőzését

2023. október 29. -

A Huawei Technologies egy olyan új drónokra, mesterséges intelligenciára és az 5G hálózat képességeire épülő megoldást mutatott be, amely segít idejében jelezni, és ezáltal megelőzni az erdőtüzeket. Az új technológiát a PROBOTEK dróntechnológiával foglalkozó startup céggel, és a Cyta távközlési szolgáltatóval közösen a ciprusi Athalassa Parkban telepítették. Az új rendszer 5G hálózaton keresztül összekapcsolja a talaj menti szén-dioxid-, hőmérséklet- és páratartalom érzékelőket az erdő felett repülő drónokkal, valamint mesterséges intelligencia segítségével elemzi a drónok által rögzített képeket. A technológia már az első tűzjeleknél képes riasztani, és valós idejű adatokkal látja el a hatóságokat, többek között a tűz méretéről, terjedési irányáról és az optimális oltási útvonalról.

Tovább

Bemutatták a világ első 5.5G hálózatra épülő okos villáját

2023. október 16. -

A Huawei Technologies és a du, az Egyesült Arab Emírségek egyik legfőbb telekommunikációs szolgáltatója a 2023-as Global Mobile Broadband Forum (MBBF) keretében bemutatta a világ első 5.5G technológiával működő okosotthonát. A jövő otthonának lakói a Huawei legújabb 5G-Advanced vezeték nélküli hozzáférési technológiájának köszönhetően szemüveg nélkül élvezhetik 3D videókat, megtapasztalhatják a 8K UHD streamelést, továbbá a valódi és virtuális környezetet kombináló XR játékokat. A konferencián a vállalat vezetői kiemelték: mind a lakossági, mind az ipari felhasználás megköveteli a hálózati kapacitás növelését és a technológiák fejlesztését.

Tovább

Kedvezmények kíséretében mutatkozik be a Huawei WATCH GT 4

2023. október 3. -

Magyarországon is bemutatkozik a Huawei legújabb, a divatot a csúcstechnológiával ötvöző okosórája. A HUAWEI WATCH GT 4 termékbemutatója október 7-én, 10 órától lesz a budaörsi MediaMarkt áruházban. Az esemény látogatói kipróbálhatják és meg is vásárolhatják az okosórát, amelyhez kedvezmények kapcsolódnak. A Huawei emellett október 2-22. között Freebuds SE 2 fülhallgatót is ajándékoz a MediaMarkt üzleteiben és webáruházában történő WATCH GT 4-vásárlásokhoz.

Kulcsszavak: okosóra, Huawei
Tovább

Klasszikus, mégis modern dizájnú Huawei okosóra-modellek akár két hetes üzemidővel

2023. szeptember 28. -

Már Magyarországon is kapható a Huawei legújabb okosórája, a kifinomult dizájnnal, illetve innovatív egészségügyi- és fitnesz funkciókkal felszerelt HUAWEI WATCH GT 4. Az új okosóra számos technológiai újítással járul hozzá az egészségfigyeléshez: a szívverés szabályosságának mérésétől a részletes pulzus-elemzésen át a pitvarfibrilláció kockázatának észleléséig még átfogóbb információkat ad a szív egészségéről.*  Emellett az okosóra már alvás közbeni légzésfigyelésre és kalóriakezelésre is képes. Az órát a nagyközönség október 7-én délelőtt személyesen is megtekintheti a MediaMarkt budaörsi áruházában. 

Kulcsszavak: Huawei, okosóra
Tovább