Szűrés

A(z) okosotthon kulcsszót tartalmazó cikkek

Miben segíthet neked az okos vízkezelés?

2021. szeptember 6. -

Az okosotthonokra sokan még mindig a jövő technológiájaként tekintenek, pedig az igényeinkre reagáló, vezérelhető vagy “gondolatainkat maguktól is kitaláló” lakások már nagyon is a jelenhez tartoznak. Az utóbbi években eljutottunk oda, hogy lassan egyáltalán nem meglepő, ha a hazaérkezőt egy digitális asszisztens üdvözli, aki kérésre kinyitja az ablakokat, felkapcsolja a villanyt és elindítja a kért zenét.

Kulcsszavak: okosotthon, okoseszköz
Tovább

Magyarországon is elérhető a Wiser okosotthon-megoldás

2021. április 10. -

Magyarországon is elérhetővé tette Wiser okosotthon-megoldását a Schneider Electric. A modulárisan bővíthető rendszer azon túl, hogy még nagyobb kényelmet biztosít, fenntarthatóbbá is teszi az otthonainkat. 

Tovább

Árnyékolók okosotthon funkciókkal – hogyan tegyük vezérelhetővé otthoni redőnyeinket?

2021. február 17. -

2021-re az IoT technológiai vívmányok beszivárogtak mindennapjainkba, az okos háztartási kiegészítők ugyanúgy részei az életünknek, mint például az okostelefon és hozzá hasonlóan ma már a funkcionalitás mellett a kényelmi szempontok is meghatározóak a kiválasztás során.

Tovább

Akciókkal készülnek a Xiaomi új bemutatótermeiben

2021. február 16. -

A Xiaomi okosotthon-megoldásait prezentáló bemutatóterek nyílnak a BAUHAUS Dunakeszin, Maglódon és Szigetszentmiklóson lévő szakáruházaiban, ahol nemcsak egyes eszközöket, hanem a teljes okoseszköz-hálózatot is meg lehet tekinteni működés közben. A Xiaomi ezzel a projekttel egy új oldaláról szeretné megmutatni magát a hazai vásárlóknak, ugyanis, amellett, hogy a világ harmadik legnagyobb okostelefon brandje, a világ legnagyobb kereskedelmi AIoT (AI+IoT) platformja is egyben. A BAUHAUS szakáruházakban működő Xiaomi Zone-okban a február 20-i nyitásra különleges akciókkal készülnek.

Tovább