Szűrés

A(z) Huawei kulcsszót tartalmazó cikkek

Kedvezmények kíséretében mutatkozik be a Huawei WATCH GT 4

2023. október 3. -

Magyarországon is bemutatkozik a Huawei legújabb, a divatot a csúcstechnológiával ötvöző okosórája. A HUAWEI WATCH GT 4 termékbemutatója október 7-én, 10 órától lesz a budaörsi MediaMarkt áruházban. Az esemény látogatói kipróbálhatják és meg is vásárolhatják az okosórát, amelyhez kedvezmények kapcsolódnak. A Huawei emellett október 2-22. között Freebuds SE 2 fülhallgatót is ajándékoz a MediaMarkt üzleteiben és webáruházában történő WATCH GT 4-vásárlásokhoz.

Kulcsszavak: okosóra, Huawei
Tovább

Klasszikus, mégis modern dizájnú Huawei okosóra-modellek akár két hetes üzemidővel

2023. szeptember 28. -

Már Magyarországon is kapható a Huawei legújabb okosórája, a kifinomult dizájnnal, illetve innovatív egészségügyi- és fitnesz funkciókkal felszerelt HUAWEI WATCH GT 4. Az új okosóra számos technológiai újítással járul hozzá az egészségfigyeléshez: a szívverés szabályosságának mérésétől a részletes pulzus-elemzésen át a pitvarfibrilláció kockázatának észleléséig még átfogóbb információkat ad a szív egészségéről.*  Emellett az okosóra már alvás közbeni légzésfigyelésre és kalóriakezelésre is képes. Az órát a nagyközönség október 7-én délelőtt személyesen is megtekintheti a MediaMarkt budaörsi áruházában. 

Kulcsszavak: Huawei, okosóra
Tovább

A csúcstechnológia és a divat találkozása

2023. szeptember 25. -

Jelentősen átalakultak az öltözködési szokások a világjárványt követően egy friss felmérés szerint: a munkavállalók háromnegyede 2023-ban már a lazább, "business casual" stílust vagy a hétköznapi, utcai viseletet részesíti előnyben a munkahelyén, a formális üzleti öltözék pedig eltűnőben van. A változó igényeket a divatmárkák is lekövették: előtérbe kerültek a hibrid, az alkalomhoz és öltözethez rugalmasan alakítható darabok és ruházati kiegészítők.  Mindez azonban nemcsak a ruházat, hanem a viselhető okoseszközök terén is megjelent, és erre a nagy technológiai gyártók is odafigyelnek, okosóráikban egyesítik a változtatható stílusú, divatos megjelenést a csúcstechnológiával. 

Kulcsszavak: Huawei, okosóra
Tovább

Számos egészségkövető funkcióval rendelkezik az új Huawei okosóra

2023. szeptember 22. -

Búvárkodásra is alkalmas okosórát hozott a Huawei hazánkba. A luxusórák formavilágát idéző WATCH Ultimate 100 méteres mélységig vízálló, precíz navigációs rendszerrel szerelték fel, és kifejezetten strapabíró anyagokból készült. Az óra átfogó egészségkövető funkciókkal, többek között EKG-méréssel és stresszfigyeléssel is rendelkezik. A HUAWEI WATCH Ultimate egyaránt kompatibilis Android és iOS okostelefonokkal.

Kulcsszavak: Huawei, okosóra
Tovább