Számos újdonság a Facebook iOS verziójában

Czipperer Dia - 2013. augusztus 14.

A Facebook alkalmazásának iOS-re optimalizált változata számos újdonsággal bővült: többek között a hashtag funkció is elérhetővé vált.

A Facebook a mai napon frissítette iOS alkalmazását, amely számos újdonsággal és javítással jelentkezik. Az új verzió (Facebook 6.4) már le is tölthető az App Store-ból.

Na de lássuk, mivel bővült az alkalmazás!

A várva várt hashtag funkció immáron elérhető az iOS alkalmazásban, ami jelentős változásnak számít, hiszen eddig csak asztali verzióban lehetett használni. Ezeket meg is érinthetjük az egyes posztokban, és rá is kereshetünk egy adott kifejezésre. Ezen felül már asztalt is foglalhatunk egy étteremben közvetlenül a Facebook oldalról. Mindezt az adott étterem oldalán tehetjük meg.

 

 

Ha mindez még nem lenne elég, még egy jó hír: ha moziba akarsz menni, a Facebookon is megnézheted, hol lesz jó vetítés (az adott mozi oldalán), és a TV-k esetében ugyanúgy a hivatalos oldalon megtekinthető a TV-műsor.

A felhasználói élmény fokozása érdekében pedig javítottak az oldalbetöltésen az iPad verzióban, és az idővonalak dizájnja is átláthatóbb lett. Emellett azt a hibát is javították, mely tévesen azt jelezte a felhasználónak, hogy új értesítése van.

 

Forrás: TheNextWeb.com

Vissza