Már tesztelés alatt a BBM chat Android és iOS változata

Czipperer Dia - 2013. augusztus 5.

A BlackBerry munkatársait kérte fel, hogy teszteljék a BBM chat Android és iOS-re fejlesztett változatát. Az androidos tesztelésben a dolgozók családja és barátai is részt vehetnek.

A BBM applikáció androidos rendszerkövetelménye 4.0 Ice Cream Sandvich operációs rendszer, valamint iOS 6. Bár korábban írtunk róla, hogy mire készül a vállalat, és az is közszájon forgott, hogy már nyár vége előtt megjelenhet az alkalmazás, de ez úgy tűnik, csúszhat némileg.

Tekintve, hogy még a tesztelési időszak zajlik, és nyár vége van már szinte, elég gyorsnak kell lenniük, ha valóban piacra akarják dobni, valamint arról se feledkezzünk el, hogy a Google és Apple jóváhagyása is szükséges a megjelenés előtt.

 

 

Jelenleg a BlackBerry dolgozói és családtagjai tesztelik az androidos változatot. A listára való bejutás meghívásos alapon működik. Bár több jelentkezőt egyelőre nem várnak tesztelésre, a lista már megtelt. Így csak türelmesen kell várnunk, mikor jelentik, hogy a felhasználók számára is elérhetővé vált.

 

Forrás: Techspot.com

Vissza