Mondd meg te, mi legyen a Windows Phone 7.8 frissítésben!

Farkas Norman - 2012. szeptember 10.

A Microsoft úgy döntött, hogy megkérdezi a felhasználókat, hogy milyen extra funkciókat látnának szívesen a Windows Phone 7.8 frissítésben. A megvalósítható javaslatok bekerülhetnek a rendszerbe, így elégedettebbek lehetnek azok a júzerek, akik nem váltanak WP8-ra, hanem a WP7 mellett maradnak.

A Microsoft létrehozott egy fórumot, melyben a WP7 felhasználók javaslatokat tehetnek arra vonatkozóan, hogy a megújult kezdőképernyő mellett milyen extra funkciók kapjanak helyet a WP7.8 frissítésben. Immár több mint ötezer hozzászólás jelent meg, melyek arról árulkodnak, hogy a júzerek zöme a képernyőfotózás, a mass storage - azaz USB háttértár - és Bluetooth-alapú fájlcsere funkciókat, valamint az Internet Explorer 10 böngészőt üdvözölné leginkább WP7 rendszerű telefonján.

Ha neked is van egy jó, ám nem túl elrugaszkodott öteleted, akkor ne habozz, tudasd a Microsofttal ezen az oldalon! Akár több javalatot is tehetsz, csak ne felejtsd el külön hozzászólásban megfogalmazni az egyes elképzeléseidet (ezt a szabályt sokan megszegték az eddigi hosszászólások alapján).

 

 

 

[Forrás: Windows Phone]
Vissza