Sony Xperia miro: 45 ezer forintért

Farkas Norman - 2012. július 4.

A brit Clove oldalán már előrendelhető a Sony közelmúltban bemutatott, belépő szintű androidos okostelefonja, az Xperia miro. A kereskedőnél igen jó áron lehet lefoglalni a kütyüt, így feltételezhető, hogy hazánkban is a kedvező ajánlatok sorát bővíti majd a japán gyártó üdvöskéje.

Múlt hónapban mutatkozott be a Sony alacsony árszegmensbe szánt, Android 4.0 ICS rendszert futtató készüléke, az ST23i Xperia miro. A mobilra nem sokat kellett várni, máris előrendelhető egy brit nagykereskedő, a Clove weboldalán.

A 800MHz-en pörgő Qualcomm (MSM7225A) processzorral, 512MB RAM-mal, 4GB - microSD-vel bővíthető - belső tárhellyel és 3,5 hüvelykes HVGA (480 x 320 pixel) érintőképernyővel szerelt kütyüt 126 angol fontért, azaz cirka 45 ezer forintért lehet előrendelni. Ez az összeg abszolút reális, ha a miro felszereltségét nézzük, hiszen a fentiek mellett 5 megapixeles, autofókuszos, LED villanóval segített fő- és VGA előlapi kamerát, DLNA támogatást, jack kimenetet, 1500mAh kapacitású akkumulátort, Bluetooth, GPS és WLAN modult, illetve FM rádiót is találunk az eszközben.

 

 

[Forrás: Clove]

 

Kulcsszavak: Sony, Xperia
Vissza