Numpad-es ketyegő – Click Keypad

Farkas Norman - 2011. december 16.

A LED-es Keypad-ről első ránézésre azt hihetnénk, hogy egy praktikus számológép, de a megtévesztő külső ellenére csupán egy egyszerű karóráról van szó. A kütyü minden gombján található egy-egy LED, melyek egymás utáni villogásából következtethetjük ki az idő állását.

A szerkezet egyedi kialakítása ellenére roppant egyszerűen működik, az egyes számgombok sarkában felvillanó LED-ek tájékoztatnak a pontos időről. Például, ha szépen sorban az 1, 3, 4, 5 számok LED-jei villognak, akkor értelemszerűen délután háromnegyed kettő van. A # gomb megnyomásával az aktuális dátumot csalogathatjuk elő (lent, a képek alatt találsz egy rövid videót, amely bemutatja a kütyü működését).

Ha szeretnél egy numpad-et hordani a csuklódon és nem riadsz meg a kissé körülményes időleolvasástól, akkor kiváló társra lelhetsz a Click Keypad karórájában.

Ha viszont a praktikus ketyerék szerelmese vagy, s ennek folytán iszonyúan felidegesítene, ha több hosszú másodpercig kellene bámulnod az órádat a kívánt eredmény eléréséhez, akkor nem igazán ajánlott számodra ez az eszköz.

A Clock Keypad több színben is megrendelhető a Watchismo oldaláról, ára 90 dollár.

 

Kulcsszavak: Numpad, karóra
Vissza