33 300 dollár összdíjazású online pályázatot hirdet a Samsung

Kütyü Magazin - 2016. augusztus 30.

A Samsung Printing Solutions bejelentette, hogy Smart UX Center webhelyének szeptember elsejei indítása alkalmából világszintű online eseményt rendez „HEURÉKA! A nyomtatókon túl” címmel.

A Samsung termékek az irodát dinamikus munkahellyé alakítják, éppen ezért az online pályázat célja is a felhasználói élmény javítása: részt vehetnek rajta a Samsung Smart UX Center felhasználói, illetve bárki, aki szívesen megosztja történeteit vagy ötleteit. Két fő kategóriában lehet pályázni: „Heuréka! történetem” és „Heuréka! ötletem”. Az első csoportban a vásárlók a saját Smart UX-alkalmazásokkal kapcsolatos tapasztalataikat, történeteiket oszthatják meg, míg a másodikban a felhasználók és a viszonteladók innovatív alkalmazások fejlesztésére tehetnek javaslatokat.

A pályázatra szeptember 1. és október 15. között lehet jelentkezni a Samsung Smart UX Center oldalán (https://smartux.samsung.com/EventBoard). Az eseménnyel kapcsolatos további részletek a webhelyen találhatók.

A Samsung Printing Solutions a benyújtott pályamunkákban a felhasználók számára hasznos és értékes pontokat keresi majd, a kiértékelés pedig három szempont szerint történik: költségmegtakarítás, termelékenység, valamint a munkafolyamatok javítása. A zsűri által legjobbnak ítélt három történet és alkalmazásfejlesztési ötlet felkerül majd az esemény oldalára is. Itt minden látogatónak lehetősége lesz szavazni kedvencére. Az online szavazatok a teljes pontszám akár 50 százalékát is kitehetik. A kategóriák győztesei és helyezettjei 33 300 dollár összértékű pénzjutalomban részesülnek.

A „Heuréka! történetem” kategória győztesét 3000 dollárral, míg további 20 pályamű tulajdonosát (köztük a viszonteladókat is) egyenként 100 dollárral jutalmazza a Samsung. Persze az esemény nem csak a versenyről, hanem az ötletek megosztásáról is szól. A történetmegosztó kategória első 1000 pályázója egy-egy 20 dolláros ajándékutalványt is kap.

A „Heuréka! ötletem” kategória győztese 3000 dollárral, míg további 3 helyezettje egyenként 100-100 dollárral lesz gazdagabb.

A Smart UX Center a Samsung MFP-nyomtatók (beleértve a MultiXpress-sorozatot is) androidos érintőképernyős vezérlőpanele. Az UX Center segítségével a felhasználók könnyedén fénymásolhatnak, nyomtathatnak, szerkeszthetnek és továbbíthatnak bármilyen formátumú dokumentumot a nyomtatók, számítógépek és mobileszközök használatával. 

Vissza