A strapabíró Galaxy XCover7 és Galaxy Tab Active5 folyamatos és hatékony munkavégzést kínál

Kütyü Magazin - 2024. január 10.

A Samsung bemutatja a Galaxy XCover7 okostelefont és a Galaxy Tab Active5 tabletet, az üzleti célokra, valamint rendkívüli kihívást jelentő – sokoldalúságot, optimalizálást és biztonságot igénylő – terepmunkákhoz tervezett új eszközeit. A két készülék katonai tanúsítványt is kapott, tartós kialakításukkal és modern 5G hálózati hozzáférésükkel pedig megbízható és erőteljes teljesítményt nyújthatnak akár zord körülmények között is.

Mindkét készülék 5G hálózati kapcsolattal, hálózathoz való hozzáférési lehetőséggel, továbbfejlesztett mobilprocesszor-teljesítménnyel és megnövelt memóriával fokozza a hordozhatóság élményét. Az XCover7 új, nagy teljesítményű kamerával, még nagyobb kijelzővel és felbontással, a Tab Active5 pedig cserélhető akkumulátorral rendelkezik. A tablet akkumulátor nélküli üzemmódban is használható, így a felhasználók többféleképpen dolgozhatnak.

Az IKT-szolgáltatókat elemző IDC Marketspace jelentése szerint 2022-ben az amerikai vállalatok több mint egyharmada (38%) ruházott be strapabíró mobileszközökre, míg további 38 százalékuk jelezte, hogy újabb mobileszközök beszerzését tervezi 2023-ig. A strapabíró készülékek megbízhatóak, nagy teljesítményűek és tartósak, ezért számos iparág igényeinek felelhetnek meg, így például a feldolgozóiparban, az egészségügyben, a kiskereskedelemben vagy a kormányzati ágazatban dolgozóknak. Mindebből megfigyelhető, hogy nem csökken a robusztus kialakítású eszközök iránti kereslet.

„A vállalkozások manapság példátlan kihívásokkal és lehetőségekkel néznek szembe, a Samsung felismerte, hogy olyan eszközökre van szükségük, amelyekkel lépést tarthatnak folyamatosan változó igényeikkel – mondta Jerry Park, a Samsung nemzetközi B2B mobilüzletág csoportjának vezetője és alelnöke. – A Galaxy XCover7 és Galaxy Tab Active5 készülékeket azért fejlesztettük, hogy a terepmunkához kiváló és strapabíró eszközöket kínáljunk. Ezek a sokoldalú és nagy teljesítményű készülékek egyaránt tartósak és biztonságosak, így remek társak lehetnek azon munkavállalóknak, akik olyan biztonságos eszközöket keresnek, amelyekkel szinte minden helyzetben elérhetőek és hatékonyak maradhatnak.”

 

 

Továbbfejlesztett, tartós kialakítás

A Galaxy XCover7 és a Galaxy Tab Active5 a kihívást jelentő munkakörülményeknek is ellenáll, hogy a felhasználók gondtalanul használhassák készüléküket. Mindkét eszköz – a Tab Active5 tablethez adott S Pen kiegészítővel együtt – víz- és porállóságot tanúsító IP68 besorolást kapott, amely igazolja az eszköz tartósságát olyan extrém munkakörnyezetekben is, mint például az építkezések vagy a kiskereskedelmi raktárak. A Galaxy XCover7 az MIL-STD-810H katonai szabványnak megfelelően készült, így akár 1,5 méteres, míg a Galaxy Tab Active5 – a mellékelt védőtok használatával – akár 1,8 méteres esésig ütésálló.

A Galaxy XCover7 Corning Gorilla Glass Victus+ és a Galaxy Tab Active5 Corning Gorilla Glass 5 üveglapja fokozza a készülék tartósággát és karcállóságát. A felhasználók beállíthatják a kijelző érintésérzékenységét, így azt akár munkavédelmi kesztyűben is könnyedén kezelhetik. A fejlesztők alaposan tesztelték a készülékek működését különböző kézfertőtlenítőszerek gyakori használata során is. Mindezen tulajdonságoknak köszönhetően a Samsung Galaxy strapabíró készülékei ellenállnak a zord időjárási körülményeknek és egyéb veszélyeknek is, így ideálisak lehetnek a legkülönfélébb terepmunkát végző szakembereknek.

 

 

Folyamatos mozgásban munka közben is, környezettől függetlenül

Napjaink egyre inkább digitális világában a cégeknek szükségük van arra, hogy a munkavállalók folyamatosan elérhetőek legyenek, az online térben is. A Galaxy XCover7 a Wi-Fi 5 kapcsolat mellett gyors és megbízható 5G hálózati hozzáférést, míg a Galaxy Tab Active5 5G és Wi-Fi 6 elérést kínál. A csúcstechnológiás kapcsolódási lehetőségeknek köszönhetően a munkavállalók még hatékonyabban és eredményesebben dolgozhatnak.

A felhasználók a gördülékeny csatlakozást kínáló Galaxy XCover7 és a Galaxy Tab Active5 prémium kijelzőjét is egyszerűen és kényelmesen kezelhetik. Az XCover7 6,6 colos kijelzője nemcsak nagyobb felületet, hanem magasabb felbontást is kínál a korábbi generációkhoz képest. A felhasználók a megnövelt fényerőnek köszönhetően még jobban láthatják a Tab Active5 8 colos kijelzőjét a szabadban, az akár 120 Hz-es képfrissítési ráta pedig zökkenőmentesebb nézői élményt nyújt. A készülékek magas teljesítményű üzleti támogatást nyújtanak, miközben a karcsú és könnyű kialakítású eszközt nemcsak munkahelyükön, hanem útközben is kényelmesen használhatják a felhasználók.

A Samsung Galaxy strapabíró készülékeivel a szakemberek folyamatosan dolgozhatnak, mivel az XCover7 és a Tab Active5 a legszélsőségesebb munkakörülmények között is támogatja, és számos csatlakozási lehetőséggel látja el őket. Kihasználhatják a gyorstöltésben rejlő lehetőségeket a terepmunka során, csökkentve a töltések közötti időveszteséget. Mindkét készülék cserélhető akkumulátorral rendelkezik, így a felhasználóknak még kevesebbet kell nélkülözniük eszközüket munkájuk során vagy szabadidejükben. 

A Galaxy Tab Active5 Akkumulátor nélküli üzemmódban töltőegység nélkül is működik, így a munkavállalók folyamatosan használhatják a készüléket egyaránt egy pultban, kioszk terminál részeként vagy egy járműben, miközben megőrizhetik az akkumulátor működését melegebb környezetben is. A Galaxy XCover7 és Tab Active5 készülékek POGO töltőcsatlakozói megkönnyíthetik a töltést olyan munkahelyeken, ahol telepítettek POGO dokkolóegységeket, mivel azok egyidejűleg töltik fel az eszközöket.

 

 

Hatékony és biztonságos munkavégzésre tervezve

A megnövelt hangerőszint a hangszóró kiemelt hangzásával kizárja a zavaró tényezőket munka során. A felhasználók még hatékonyabbak lehetnek a programozható gombok gyorsbillentyűivel, a gyors vonalkódolvasás pedig a Knox Capture révén könnyíti meg a raktári munkafolyamatokat és az Okostelefonhoz kapcsolódó kártyaolvasók (mPOS) működését.

A munkavállalók a továbbfejlesztett számítógépes csatlakozási megoldásokkal kiaknázhatják az okostelefonjukban vagy tabletjükben rejlő lehetőségeket. Az eszközök Link to Windows funkciója egyszerűen kezeli a gyors tartalommegosztást, jeleníti meg a képernyőket párhuzamosan és biztosítja a munka folytonosságát a mobilkészülék és a számítógép között. A Link to Windows reprodukálja az asztali felületet olyan feladatokhoz, amelyek során a dolgozók a terepmunkát irodai környezetben folytatják.

A vállalkozásokat továbbra is a gyors tempót diktáló, hatékonyságelvű munkakörnyezet jellemzi. A Samsung masszív kialakítású termékcsaládja lehetővé teszi a dolgozóknak, hogy kevesebb idő alatt több feladatot végezhessenek el. A készülékek fokozzák a munkavállalók teljesítményét és a teljesített feladatok számát, így még jobban megfelelhetnek a felhasználói igényeknek. A Galaxy XCover7 és a Galaxy Tab Active5 számos harmadik féltől származó kiegészítővel is kompatibilis, például funkcionális tokokkal, töltőtokokkal és USB-C típusú PTT-kkel, ezért könnyen társítható a legtöbb munkahelyi környezetben.

 

A Samsung tartós kialakítású készülékeinek történetében a Galaxy XCover7 és a Galaxy Tab Active5 készülékek támogatják elsőként a Samsung Knox Vault biztonsági kiegészítését. A Samsung Galaxy védelemmel kapcsolatos elkötelezettségét mutatja, hogy zászlóshajó-készülékein túl ezekre az eszközökre is kiterjeszti hatékony biztonsági megoldását. A vállalati ügyfelek így egy szélesebb termékpalettáról választhatnak az üzleti igényeihez igazodó, biztonságosan használható eszközöket. A Knox Vault megvédi az eszköz legbizalmasabb adatait, például olyan, a záróképernyővel kapcsolatos információt, mint a PIN-kód, egyéb jelszavak vagy felhasználói minták.

Olyan környezetet hoz létre, amelyben a programok biztonságosan futtatathatók, mivel a rendszer fő processzora és memóriája egymástól fizikailag elszigetelt. Már a zárolási képernyő regisztrációjától kezdve védelemmel látja el a felhasználókat, így problémamentesen élvezhetik a szükséges védelmet. A Knox Vault segít megvédeni a felhasználók biztonsági kulcsait, amelyek titkosítják az eszközön tárolt adataikat, biztonságérzetet nyújtva számukra a készülék elvesztése vagy ellopása esetén. A Samsung Knox Vault egy hardveralapú és a hamisításnak ellenálló megoldás, amelyet a vállalat azért hozott létre, hogy a felhasználók adatait ne csak a szoftveralapú, hanem a csúcskategóriás eszközöket használó hardveralapú támadásokkal szemben is megvédje.

Elérhetőség

Az új Galaxy XCover7 149 990 forintos ajánlott fogyasztói áron, és Galaxy Tab Active5 készülékek 2024 januártól elérhetőek. Galaxy XCover7 149 990 forintos, Galaxy Tab Active5 5G 128 GB verziója 234 990 forintos, a 256 GB változat 264 990 forintos ajánlott fogyasztói áron kapható.

Vissza