Itthon is kapható a Samsung legújabb mobilja

Kütyü Magazin - 2023. december 14.

Magyarországon is elérhető a Samsung népszerű FE sorozatának legújabb okostelefonja, a Samsung Galaxy S23 FE. Az ikonikus és tartós formatervezéssel, élvonalbeli kameraminőséggel és magas teljesítménnyel ellátott készülék új fejezetet nyithat az emlékezetes pillanatok részletgazdag és valósághű megörökítésében.

Galaxy S23 FE: Ikonikus formatervezéssel, profi kamerával és zökkenőmentes játékteljesítménnyel dobja fel a mindennapokat

A Galaxy S23 FE az S sorozat egyedi formatervezéséhez hűen, karcsúbb kijelzővel új, lebegő kamerával és IP68-as víz- és porállósággal védett prémium kialakítással érkezik. A Galaxy S23 FE változatos, élénk színei között mindenki megtalálhatja a stílusához legközelebb álló darabot.

A mindennapok pillanatai életre kelnek, a Galaxy S23 FE professzionális kamerafunkcióival a felhasználók lenyűgöző minőségű fényképeket és videókat készíthetnek. Az 50 megapixeles, nagy felbontású lencsének és a háromszoros optikai zoomnak köszönhetően szinte minden részlet élesen látszódik a felvételeken. Sötétedés után a készülékkel – Nightography, éjszakai felvételek módban – letisztult szelfiket és portrékat készíthetünk, élethű színekben. A továbbfejlesztett digitális képstabilizátorral (VDIS) és az optikai képstabilizátorral (OIS) ellátott hátlapi kamera pedig szinte bármely szögből, menet közben is stabil felvételeket rögzít.

A felhasználók könnyedén megoszthatják a tartalmakat Galaxy S23 FE készülékükön, mivel az eszköz könnyen kezelhető szerkesztőstúdióként is funkcionál. Professzionális módban a zársebesség, a rekeszérték, az ISO és a többi vezérlőelem is az egyéni igények szerint, manuálisan beállítható. A Camera Assistant alkalmazással a felhasználók testre szabhatják a felvételeket, és kiválaszthatják, hogy mely automatizált funkciókat szeretnék használni a teljesen egyéni felvételkészítés élményéért. Az alkotás és a testreszabás szabadságát támogatják a készülék mesterséges intelligencia -alapú szerkesztőeszközei, amelyek tökéletesíthetik a végeredményt.

A kifogástalan gaming- és streamingélmény érdekében a Galaxy S23 FE nagyteljesítményű processzora olyan Párakamrával rendelkezik, amely segít szabályozni a hőt és fenntartani a teljesítményt, így a műveleteteket gyorssá és gördülékennyé teszi. A hosszú élettartamú, 4500 mAh kapacitású akkumulátor energiatakarékosan, 25W teljesítményű adapterrel mindössze 30 perc alatt akár 50%-ra feltölthető. Ezt a teljesítményt a magas fényerőjű, szupersima 6,4 colos Dinamikus AMOLED 2x kijelző fokozza. A Láthatóságjavító technológia automatikusan érzékeli az erőteljes fényviszonyokat, és a kijelző a csúcsmodellekhez hasonlóan élénk marad.

 

 

Zökkenőmentesen összekapcsolható Galaxy ökoszisztéma és gondos tervezés

A felhasználók az új Galaxy S23 FE okostelefonnal, a Galaxy Tab S9 FE és a Galaxy Tab S9 FE+ tabletekkel megismerhetik az összekapcsolható Samsung ökoszisztémában rejlő lehetőségeket. A Multivezérlés funkcióval még hatékonyabbak lehetnek, mivel könnyedén mozgathatják a tartalmakat több Galaxy készülék között, így például okostelefonról tabletre a másolás és beillesztés vagy a „húzd és ejtsd” műveletek során. Amennyiben kreatívan és hatékonyan szeretnének alkotni, a Gyorsmegosztás funkcióval egyszerűen vihetnek át videókat vagy képeket okostelefonról tabletre. A minőségi audioélményékert felelős, idén októberben bemutatott Galaxy Buds FE pedig a szórakoztatás terén sem hagyja cserben a felhasználókat. Az Auto Switch funkció okosan, manuális beállítások nélkül, a használat alapján választja ki a hangot az okostelefon, a tablet, sőt az óra és a tévé között is, a SmartThings Find alkalmazás pedig segít az elkallódott Buds megtalálásában, és jelzést küld, ha ott felejtették valahol.

Az eszközök és a változatos csatlakozási lehetőségek mellett a Samsung elkötelezett a személyes adatok védelme iránt. A Galaxy S23 FE széria biztonságát, a bizalmas információkat alapértelmezetten a Samsung Knox őrzi. 

A Samsung legújabb FE készülékei gyarapítják a vállalat legutóbbi, céltudatos újításainak sorát. A Galaxy S23 FE számos újrahasznosított anyagot tartalmaz, amelyek egyaránt megtalálhatóak a készülék belső és külső alkatrészeiben, magába foglalva a felhasználás előtti újrahasznosított alumíniumot és üveget, valamint a felhasználás utáni újrahasznosított műanyagot, amely eldobott halászhálókból, vizes hordókból és PET-palackokból készült.

Árak és elérhetőség

A Galaxy S23 FE Menta, Krém, Grafit és Lila színekben kapható. A 128 GB 279 990 forintos, a 256 GB változat pedig 304 990 forintos fogyasztói áron vásárolható meg.

Vissza