Már kék és fehér színben is elérhető a Nikon ACULON T11 távcső

Kütyü Magazin - 2014. július 15.

A Nikon két új színben is elérhetővé tette az ACULON T11 kompakt zoom távcsövet. A készülék így már nem csak fekete, vörös és ezüst, hanem sportos fehér, illetve fényes kék árnyalatban is megvásárolható.

Az ACULON T11 sikere nem kérdés, és az új színek közül mindenki megtalálhatja a kedvére valót. Az immár fényes kék és a sportos fehér színben is elérhető, nagy teljesítményű ACULON T11 egyszerre kompakt és stílusos.

2012-es bevezetése óta a Nikon kompakt zoom távcsöveit folyamatosan dicsérik a kiemelkedő optikai teljesítményért és a kristálytiszta képéért. Minden lencsén és prizmán többrétegű bevonat található. Az ACULON T11 népszerűségének másik oka az egyedi zoom kar, amellyel a ráközelítés (8-24×) kivételesen lágy és könnyű. Sőt, a Nikon kompakt ACULON T11 modellje kategóriájának legnagyobb zoomtartományával és legerősebb nagyításával rendelkezik. Az elfordítható-csúsztatható gumi szemkagylók jóvoltából könnyen beállítható a megfelelő betekintési távolság.

 

 

A rendkívül könnyű kütyü világszerte sikeressé vált mindenféle szabadidős tevékenységhez, sporteseményekhez, kültéri programokhoz és nyaralásokhoz. Az ACULON T11 ötféle vázszínben érhető el: fekete, ezüst, vörös, fényes kék és sportos fehér. A távcső ára kereskedőtől függően kb. 50 és 60 ezer forint között alakul.

 

 

Kulcsszavak: Nikon, távcső, ACULON T11
Vissza