Kipróbálnád a MIUI OS kezdőképernyőjét?

Farkas Norman - 2011. augusztus 19.

Hála néhány lelkes fejlesztőnek az XDA Developers fórumban, már szinte minden androidos készülékre letölthető a MIUI rendszerben használt home-launcher. Cikkünkben megtalálod az alkalmazáshoz vezető linket, ha úgy érzed, tennél egy próbát.

A hét elején írtunk a MIUI rendszerrel érkező Xiaomi mobilról, és arról is olvashattál cikkünkben, hogy a MIUI több androidos okostelefonra is elérhető. Egyetlen hátrány, amit a rendszerrel kapcsolatban említhetünk, hogy ROOT szükséges ahhoz, hogy feltelepítsük a telefonunkra (szerintem egyébként ennyit megér, ha tudja az ember, mit csinál).

Szerencsére nem esik el a MIUI adta felhasználói élménytől az a júzer sem, aki nem mer, vagy óvatosságból nem szeretne belemászni a készülékébe, ugyanis a kínaiak által fejlesztett OS kezdőképernyője alkalmazás formájában letölthető. Köszönhetjük ezt Quinny899 és Vipitus felhasználóknak, akik az XDA Developers felhasználói táborát erősítik.

Azt hiszem, a mellékelt képek önmagukért beszélnek, ezért érdemes kipróbálni az alkalmazást. Mindössze annyit kell tenned, hogy a linkre kattintva letöltöd, majd a telefonodról feltelepíted az appot (lehet, hogy engedélyezned kell az „Ismeretlen forrásokat” az alkalmazások beállításánál), és indulhat a móka.

 

A Quinny899 -féle kalsszikus MIUI kezdőlap innen tölthető le.

 

Vipitus alkalmazása, mely a MIUI új ikonjait és kezdőlapjának új felépítését tartalmazza, itt elérhető.

Szívesen olvassuk benyomásaidat a hozzászólások között!

 

Forrás: XDA

Vissza