Hordható eszközzel készül a Project Ara csapata

Czipperer Dia - 2015. május 7.

A Google rejtélyes ATAP (Advanced Technology and Projects) csapata egy új, hordható kiegészítőt készül piacra dobni még ebben a hónapban. Az okos kiegészítőről egyelőre még nem sokat lehet tudni.

Felröppentek a hírek, miszerint a Google ATAP csapata, akik a project Arán is munkálkodnak, egy hordható kiegészítő fejlesztésén dolgoznak. Egyelőre csak találgatások vannak arra vonatkozóan, pontosan mit is tervez a gyártó. Közben a csapat gőzerővel dolgozik a Project Ara soron következő prototípusán is, melyet várhatóan Puerto Ricóban dobnak piacra még ebben az évben.

Ha minden igaz, a vállalat éves fejlesztői konferenciájára, a Google I/O-ra tartogatja az eszközt, amellyel céljuk, hogy megtörjék azt a feszültséget, amely az egyre zsugorodó kijelzők és a gazdag interakciók lehetőségek között tátong jelenleg a hordható eszközök piacán.
 


A szekció hivatalos, teljes leírását már közzétette a Google, amelyben arról írnak, hogy az eseményen egy hordható eszközt is bemutatnak, amelytől várhatóan leesik majd az emberek álla. A kihívást szeretik és keresik, néha pedig lehetetlennek tűnő dolgokba vágnak bele.

Kíváncsian várjuk, mit tartogat május 29-ei eseményére a Google.

 

Forrás: Mashable.com

Vissza