Új, Porsche Design BlackBerry mutatkozhat be hamarosan

Czipperer Dia - 2015. április 27.

Egy új mobil bukkant fel a BlackBerry háza táján. A „Keian” kódnévre hallgató, Porsche Design mobil nem az olcsó modellek közé tartozna. Egyesek szerint a Passport átkozmetikázott változatáról van szó.

A BlackBerry és a Porsche már hosszú évek óta dolgozik együtt. Az így született mobilok nem éppen a megfizethető árú telefonok sorát erősítik. Most egy új, Porsche Design logóval ellátott telefon bukkant fel, amely szintén ebbe a szegmensbe tartozhat.

A P’9984 “Keian” kódnevű mobil már az idei MWC-n is felbukkant a vállalat által közzétett 2015-ös útitérképben. Akkor csak a nevét tette közzé a vállalat, és csak reménykedhetünk, hogy a Passport Posche Design változatáról van szó.

A most kiszivárgott képek is ezt látszanak alátámasztani. A QWERTY gombsor szélesebb, csakúgy, mint a Passsportnál, valamint a kijelző esetében is ugyanez a helyzet. Ám egyelőre mindez csak feltételezés, viszont sokan már készpénznek veszik a mobil létét.


A BlackBerryCentral például azt is elképzelhetőnek tartja, hogy korábbi esetekhez hasonlóan dupla memóriát és tárhelyet kaphat a felturbózott Passport, és szerintük szeptember közepére várható az érkezése, azonban csak korlátozott számban hozzák forgalomba, természetesen borsos árcédula kíséretében.

Néhány kiszivárgott specifikáció a BBCenatral szerint:

  • 4.5 hüvleykes1440x1440 LCD kijelző
  • 13MP-es főkamera, 2MP-es előlapi
  • OS 10.3.2
  • Bőr hátlap
  • 2000 dolláros árcédula

 

 

Forrás: Übergizmo.com, BlackBerryCentral.com

 

Vissza