Game Hub opciót kapott az Xbox One

Czipperer Dia - 2015. február 9.

A Microsoft kiadta Xbox One játékkonzoljának legújabb frissítését, amely nem csak hiba- és teljesítményjavításokat tartalmaz. Az eszköz egyebek mellett Game Hub funkcióval is bővült.

Már elérhető a Microsoft Xbox One játékkonzoljának februári frissítése. Az update révén az eszköz stabilabb és gyorsabb működést garantál a felhasználóknak. A vállalat szerint a konzolhoz való kapcsolódási idő is gyorsabb lett: mindössze két másodpercet vesz igénybe a korábbi négy-öt másodperc helyett. A frissítés ezen felül a korábbi kapcsolódási hibákat is javította.

A hiba- és teljesítményjavítások mellett pedig új funkciót is kapott a konzol. A Game Hub névre keresztelt megoldás minden játékhoz elérhető. Itt a felhasználók meg tudják nézni, melyik barátjuk játszik egy bizonyos játékkal, megnézhetik az egyes játékközvetítéseket, klipeket, mit néznek az emberek (vagyis a népszerű tartalmak), valamint nyomon követhetik a ranglistákat, és kihívhatják ellenfeleiket is.

A Game Hub tehát egy külön felületet biztosít minden játék számára, hiszen a fentebb felsoroltak mellett arra is lehetőséget biztosít a felület, hogy innen indítsák el a felhasználók a játékot, amit a Twitchen keresztül közvetíthetnek is és, hogy kiegészítőket vásároljanak.

A Microsoft a kezdőképernyő csempéihez egyedi hátteret is adott, valamint az egyes csempék átláthatóságát is módosította, így a háttérben található képek jobban látszanak, melyeket a felhasználók maguk állíthatnak be. Azonban fontos megjegyezni, hogy egyes jogvédett képeket nem lehet átláthatóvá tenni.
 

 

 

 

Forrás: Übergizmo.com

 

Vissza