Kompakt kiadásban érkezik a Huawei Mate 7?

Czipperer Dia - 2015. január 29.

Képek szivárogtak ki a Huawei új mobiljáról. Állítólag Mate 7 kompakt verziója pózol a fotókon, amely az MWC-n (Mobile World Congress) mutatkozhat be.

A napokban kaptak szárnyra a pletykák, miszerint a Huawei egy új mobillal készül az idei MWC-re, méghozzá a Mate 7 kistestvére, a kompakt verzió lehet a szerencsés befutó, melyről most állítólagos képek is kiszivárogtak.

A 5,5 colos kijelzővel megáldott mobil fél hüvelykkel kisebb megjelenítőt kapott, mint phablet méretű, 6 hüvelykes nagytestvére.


A GSMArena legfrissebb információi szerint azonban lehet, hogy nem a Mate 7 Compactról van szó, inkább a Landvo L600S névre keresztelt modellről, amely 150 dolláros áron lesz kapható Kínában. A készülék nagyon hasonlít a Mate 7-re, így könnyen össze lehet téveszteni a kettőt. A különbség csak a méretben érhető tetten. Így lehet, hogy a Landvo modellje pózol a fotókon.

Sajnos a kiszivárgott képek nem fednek fel további részleteket a modellről, így csak feltételezhető, hogy valóban a kompakt kiadásról van szó, melyet az MWC-n ismerhetünk meg.

 

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza