PROSTAFF 3i lézeres távmérő – minden időben, minden alkalomhoz

Kütyü Magazin - 2014. július 15.

Hatalmas előnyt jelent a pályán, hogy a pontos távolság egyetlen gombnyomásra megtudható, így könnyen hozhatunk gyors döntéseket. A Nikon PROSTAFF 3i lézeres távmérő minden évszakban, minden tájon és minden helyzetben ideális társ.

Az új lézeres távmérő a csúcstechnológiát kompakt, könnyű és robusztus vázzal ötvözi. A könnyen használható PROSTAFF 3i mind a tényleges távolságot, mind a vízszintes távolságot kijelzi. A piacon elérhető legkisebb, 0,1 m-es léptéknek köszönhetően a Nikon új rekordot állított fel a gyors, pontos mérésben.

A Célprioritás-kapcsoló rendszer megjelenítheti a legközelebbi téma távolságát – még ha a háttér fedi is – vagy a legtávolabbiét. A funkció nagyon hasznos a fás területeken. A mozgó témák pontos méréséhez körülbelül 8 másodpercig tartsa nyomva a főkapcsolót.

A zsebméretű, ergonomikus váz kényelmes markolatot biztosít, és alig növeli meg a profi túrafelszerelés súlyát. A PROSTAFF 3i a nemzetközi védettség szabványai szerint tesztelték, és IPX4 minősítésnek megfelelő vízállósággal rendelkezik.

 

 

Kulcsszavak: Nikon, távmérő
Vissza