Már előrendelhető a Moto E és a Moto G 4G LTE kiadása

Farkas Norman - 2014. május 15.

A Lenovo kezében lévő amerikai gyártó nemrég bemutatta a pénztárcabarát Moto E mobilt és a világszerte sikeres Moto G microSD kártyafoglalattal és 4G LTE támogatással felvértezett kiadását is, most pedig mindkét újdonságot elérhetővé tette hivatalos weboldalán.

Úgy tűnik, a Motorola rátaposott a gázpedálra, legalábbis ami a gyártó készülékeinek elérhetőségét illeti, látványosan felgyorsultak az események.

Nemrég számoltunk be az idő előtt leleplezett Moto E mobilról, mely egy igen erős ajánlatnak számít a kategóriájában a maga 129 dolláros kezdőárával. A készülék közben hivatalosan is bemutatkozott, s a Motorola egyfajta meglepetésként leleplezte a Moto G új kiadását is, mely 219 dollárt kóstál és annyiban tér el az alapmodelltől, hogy támogatja a 4G LTE hálózatokat, tehát gyorsabb adatátvitelre képes) és rendelkezik microSD kártyafoglalattal, így bővíthető a belső tárhelye. Bár kevésnek tűnhet ez a két változás első hallásra, lényegében a telefon két leggyengébb pontját számolják fel, szóval a Motorola ügyesen játszik. Egyébként a sima Moto G-t nem vonják ki azonnal a forgalomból, jelenleg is kapható 279 dollárért.

 

Moto E

 

Ami a vadiúj Moto E és a ráncfelvarrt Moto G elérhetőségét illeti, jó hírünk van, ugyanis a gyártó hivatalos oldalán és az Amazonnál is előrendelhető mindkét modell a fent említett árakon, melyek egyébként kártyafüggetlen készülékekre vonatkoznak, mindenféle hűségszerződés aláírása nélkül.

A Moto E felszereltségéről itt, a Moto G-ről (az alap kiadásról) pedig ebben a cikkben olvashatsz további részleteket.

 

 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza