Lenovo mobilokat tervez Ashton Kutcher

Farkas Norman - 2014. március 3.

A kínai gyártó reklámigazgatója elárulta, hogy már készül egy Ashton Kucther által tervezett Lenovo okostelefon sorozat. Érdekesség, hogy a nemrég Steve Jobs szerepében feltűnt színész mérnök ismeretekkel is rendelkezik.

Úgy tűnik, Ashton Kutcher kifejezetten vonzódik a technika és a kütyük világához. Erre utal például, hogy a nem is olyan rég megjelent, Steve Jobs karrierjét és életét bemutató filmben magát az Apple atyját alakította.

A Lenovo reklámigazgatója a napokban megerősítette, hogy Kutcher tervezi a cég egyik, a közeljövőben debütáló okostelefon sorozatának dizájnját, tehát a színész most egy újabb oldalról is megismerheti a technika szépségét. Még érdekesebbé teszi a dolgot, hogy a színész állítólag mérnöki tudást igénylő feladatokban is besegít a tervezgetés során, ami azért furcsa egy kicsit, mert Kutcher biokémiát hallgatott az Iowai Egyetemen.

A Lenovo és Kutcher esete nem egyedi, a gyártók már régóta kérnek fel sztárokat termékeik népszerűsítésére, vagy kérik ki véleményüket a dizájn kapcsán. Anno a Nokia a Kenzo divatházzal dolgozott össze a 8210 és 8250 mobilok megjelenésekor, a Sony Ericsson készülékekről Maria Sharapova juthatott eszünkbe, a Motorola reklámjaiban pedig David Beckham tűnt fel.

 

 

[Forrás: Boy Genius Report]

Vissza