Piacon a Huawei Ascend P6 S

Farkas Norman - 2014. január 22.

A kínai gyártó szép csendben dobta piacra anyaországában a pengevékony Ascend P6 frissített kiadását, mely változatlan külsőt kapott, viszont erősebb hardvert tudhat magáénak.

A Huawei különösebb hírverés nélkül rántotta le a leplet az Ascend P6 utódjáról, amelynek neve az Apple egyes mobiljaihoz hasonlóan csak egy „S”-sel bővült, külső megjelenése pedig mit sem változott az elődéhez képest.

Az Ascend P6 S csak hardveres fronton fejlődött, azon belül is a processzor és a grafikus gyorsító változott. A készülék meghajtásáról egy négymagos K3V2+ CPU felel, ami 1,5GHz helyett immár 1,6GHz-es órajelen pörög. Ezt 2GB RAM, 16GB tárhely, 8 megapixeles hátlapi és 5 megapixeles előlapi kamera egészíti ki. Az Emotion UI-val felturbózott Android 4.2 Jelly Bean rendszert futtató készülék előlapján egy 4,7 hüvelykes, 1280 x 720 pixel felbontású IPS kijelző terül el, ami szuperérzékeny, így akár kesztyűben is használható.

A megújult Ascend P6 jelenleg csak Kínában érhető el, ahol ára cirka 446 dollár. Egyelőre sajnos nem tudni, hogy később egyéb régiókban is megjelenik-e a telefon.

 

[Forrás: Übergizmo]

Vissza