Szűrés

A(z) kamkorder kulcsszót tartalmazó cikkek

Canon LEGRIA HF R videókamerák – a mobilos rögzítés helyett

2014. január 8. -

A Canon két új, egyszerűen kezelhető, a fogyasztói piacra szánt videókamerát mutatott be. A LEGRIA HF R56 és a LEGRIA HF R506 kamerák kiváló minőségben rögzítik legszebb emlékeinket.

Kulcsszavak: kamkorder, videó, Canon
Tovább

Canon PowerShot N100: Felvétel mindkét oldalról

2014. január 7. -

A Canon tegnap bemutatta a PowerShot N100 fényképezőgépet, amely rengeteg innovatív technológiával rendelkezik. Ez a Canon első olyan kompakt gépe, amelyet elő- és hátoldali kamerával szimultán rögzíti a tulajdonos arckifejezését az exponálás pillanatában, így dokumentálja a történetet minden oldalról. A kamerában visszaköszönnek a PowerShot S sorozatban használt optikai technológiák.

Tovább

NEX-VG900E: Teljes képkockás Sony Handycam

2012. szeptember 25. -

Izgalmas lehetőségek tárulnak fel a videósok számára a full frame szenzorral érkező Sony Handycam® NEX-VG900E cserélhető objektíves Full HD kamerával és az APS-C érzékelővel felszerelt társával, a NEX-VG30E-vel.

Kulcsszavak: kamkorder, videó, Sony
Tovább

Sony a Photokinán

2012. szeptember 18. -

A világ legjelentősebb képalkotási kiállításán a Sony minden eddiginél nagyobb hangsúlyt helyez a fotózás élményére, és olyan termékpalettát mutat be, amely a vezető technológiai megoldások mellett professzionális és amatőr fotósok igényeit és kényelmét is maximálisan figyelembe veszi.

Tovább