Szűrés

A(z) Sony kulcsszót tartalmazó cikkek

Élethű, gazdag színekkel teli képek és erőteljes hangzás a mindennapi szórakozáshoz

2023. március 17. -

A Sony Europe B. V. bejelentette, hogy a BRAVIA X80L az első olyan új Sony tévékészülék, amely 2023-ban kiskereskedelmi forgalomban megvásárolható. Ezek a 4K HDR tévék hat különböző méretben készülnek, hogy a legkülönbözőbb enteriőrökhöz illeszkedjenek, és bevezessék az embereket a blockbuster filmek és izgalmas játékok izgalmas világába.

Kulcsszavak: Sony, BRAVIA, televízió
Tovább

Érkezik a Creators' Cloud következő generációja

2023. február 25. -

A Sony bejelentette a Creators' Cloud platformjának következő generációját, amely számos alkalmazást és funkciót nyit meg olyan egyéni tartalomkészítők számára, akik szeretnék kihasználni a felhő nyújtotta hatékonyságot és lehetőségeket.

Kulcsszavak: Sony, Creators’ Cloud
Tovább

Megérkeztek az új Sony vezeték nélküli fejhallgatók

2023. február 24. -

A Sony két új fejhallgatót jelentett be – a WH-CH720N-t és a WH-CH520-t – így a zenekedvelőké a választás, hogy a kritikusok által is elismert hangtechnológiával felszerelt, vezeték nélküli fejhallgatók közül melyik a számukra tökéletes választás.

Tovább

Továbbfejlesztett hangminőséggel érkezik az új Walkman

2023. január 12. -

A Sony bemutatta az NW-A306 zenelejátszót, a Walkman sorozat legújabb tagját. A lejátszót úgy tervezték, hogy a felhasználók aszerint hallgassák a zenét, ahogy azt a művész elképzelte, kiváló minőségű hangzással és elegáns dizájnnal.

Kulcsszavak: Walkman, Sony
Tovább