Szűrés

A(z) notebook kulcsszót tartalmazó cikkek

Ajándékötlet a Delltől

2020. december 19. -

A karácsonyi vásárlási láz már a nyakunkon van és mint minden évben, idén is komoly fejtöréseket okozhat a megfelelő ajándék kiválasztása. Talán még nehezebb is megtalálni a tökéletes meglepetést, mint az eddigi években, hiszen az idei év alaposan megváltoztatta az életünket. Az irodán kívüli munkavégzés és az iskolán kívüli tanulás szerves részévé vált a hétköznapoknak, és egyre több dolgot végzünk online. Tökéletes karácsonyi meglepetés lehet tehát az egész családnak egy olyan nagy teljesítményű laptop, amely leegyszerűsíti a manőverezést az online világban és bárhonnan kényelmesen használható. Mint az új Dell XPS 13.

Kulcsszavak: notebook, XPS 13, Dell
Tovább

Megérkezett az első 5G-kompatibilis, Intel processzoros üzleti PC Európába

2020. szeptember 16. -

Az 5G nem csupán egy ráncfelvarrás, egy egyszerű frissítés a vezeték nélküli hálózatok technológiájában, hanem az átalakulás felé vezető út. Minden út az első lépésekkel kezdődik, és a Dell Technologies most egy újabb ilyen lépést tett meg afelé, hogy egyre több emberhez és helyre eljuthasson az 5G technológia.

Tovább

Új Huawei okoseszközök és notebookok érkeznek

2020. szeptember 12. -

Új termékstratégiájának részeként egy sor új okoseszközt és notebookokat is bemutatott a Huawei.  A Freebuds Pro és Freelace Pro új dizájnt és aktív zajszűrést kapott. A Watch GT 2 Pro és Watch Fit okosórák lenyűgöző külsővel, új funkciókkal és edzésmódokkal érkeznek. A MateBook X és Matebook 14 2020 notebookok pedig kompakt méretükkel és a Huawei Share technológiának köszönhető intelligens szolgáltatásaikkal kedveznek felhasználóiknak.

Tovább

A MateBook D 14 pehelysúllyal és bivalyerős aksival érkezik

2020. július 16. -

A Huawei Technologies Fogyasztói Üzletága bemutatta a Matebook D 14 notebookot. Az elegáns és könnyű fémvázas készüléket 14”-os érintőképernyős FullView kijelzővel és 12nm AMD Ryzen 5 3500U mobil processzorral szerelte fel a gyártó. 

Tovább