Ajándékötlet a Delltől

Kütyü Magazin - 2020. december 19.

A karácsonyi vásárlási láz már a nyakunkon van és mint minden évben, idén is komoly fejtöréseket okozhat a megfelelő ajándék kiválasztása. Talán még nehezebb is megtalálni a tökéletes meglepetést, mint az eddigi években, hiszen az idei év alaposan megváltoztatta az életünket. Az irodán kívüli munkavégzés és az iskolán kívüli tanulás szerves részévé vált a hétköznapoknak, és egyre több dolgot végzünk online. Tökéletes karácsonyi meglepetés lehet tehát az egész családnak egy olyan nagy teljesítményű laptop, amely leegyszerűsíti a manőverezést az online világban és bárhonnan kényelmesen használható. Mint az új Dell XPS 13.

Hordozható teljesítmény

Ez a kicsi, de annál erősebb díjnyertes notebook ideális ajándék lehet azok számára, akiknek fontos a hordozhatóság, a szép képi világ és az alkalmazások gyorsasága. A nagyobb erőforrást igénylő projektek, a képszerkesztés és a videóvágás sem jelenthet akadályt az XPS 9310 számára az új 11. generációs Intel Core processzoroknak köszönhetően. Az akár 4k felbontású, szinte keret nélküli 13 colos InfinityEdge kijelzőn élmény a 4k filmek és sorozatok streamelése, és a videókonferenciákon sem kell többé aggódni a képminőség miatt ezzel a prémium PC-vel. Ha pedig a maximumot hoznánk ki a gépből, akár érintőképernyős, kétfunkciós modellt is választhatunk, amellyel még hatékonyabb az alkotás az aktív tollnak köszönhetően.

Környezetkímélő elegancia

Az XPS 13 nem csupán a belső tulajdonságaival nyűgözi majd le azt a szerencsést, aki a fa alatt találja a csodagépet, hanem stílusos külsejével is. A letisztult platinaezüst színű alumíniumház és az elegáns sötét szénszálas dizájn kiválóan mutat az otthoni íróasztalon és a kávézóban is egyaránt. Ráadásul ezt az eleganciát környezetbarát módon állította elő a Dell, hiszen a gép alkatrészeinek 90 százaléka egyszerűen újrahasznosítható vagy újrafelhasználható, a csomagolásának pedig a 100 százaléka az óceánok partvidékén begyűjtött műanyagokból és egyéb újrahasznosított műanyagokból készül.

A telefonnal is kommunikál

Az XPS-ben elérhető egy beépített szoftver is, a Dell Mobile Connect, amely segítségével a fájlok áthelyezésével sem kell sokat bajlódnunk. A felhő alapú tárhelyszolgáltatások és problémás kábelek helyett egy mozdulattal átmásolhatjuk a fényképeket, videókat vagy zeneszámokat számítógépről Android vagy iOS rendszerű telefonra, és fordítva. Ráadásul hívást vagy üzenetet is fogadhatunk a gépünkön, vagy akár teljesen tükrözhetjük a telefon kijelzőjét, hogy ezzel is kényelmesebbé váljanak a mindennapi teendőink.

Kulcsszavak: notebook, XPS 13, Dell
Vissza