Szűrés

A(z) notebook kulcsszót tartalmazó cikkek

Szemre való választás

2021. július 28. -

Lassan, de biztosan beszivárgott az életünkbe a sokat emlegetett „új normális”, vagyis egy olyan hibrid világ, ahol bár picit visszatérhetünk a régi kerékvágásba, de megmaradnak az újonnan kialakult digitális szokások. Életünk egy része online marad, például sok munkahelyen megtartják a távoli munkavégzést és ma már az online ügyintézés is természetes. Mivel erre a helyzetre hosszú távon kell berendezkednünk, érdemes az otthoni munkakörnyezetünk kialakításába, a számítógépes infrastruktúrába is beruházni. Ideje például egy megfelelő monitort keresni, hiszen a munkaállomásunk egyik legfontosabb eszközéről van szó. 

Kulcsszavak: notebook, monitor, Dell
Tovább

A könnyű és vékony MateBook D15 ideális a tanuláshoz, a munkához és a szórakozáshoz

2021. május 26. -

Kifejezetten a fiatal felhasználókat célozza meg legújabb notebookjával a Huawei. A 15,6”-os, FullView kijelzővel ellátott MateBook D15 fém házában a legújabb, 11. generációs Intel Core processzor kapott helyet. 

Kulcsszavak: Huawei, MateBook, notebook
Tovább

A MateBook X Pro és a Matebook D14 már elérhető a hazai felhasználók számára is

2021. május 11. -

Két új notebookkal frissítette magyarországi kínálatát a Huawei. A MateBook X Pro és a MateBook D14 modelleket egyaránt a legújabb generációs Intel Core processzorok hajtják. Mindkét eszköz megkapta a Huawei Seamless AI (Élet a gördülékeny AI megoldásokkal) keretében továbbfejlesztett Huawei Share és a Multi-screen Collaboration technológiát, így vezeték nélkül, közvetlenül a notebook képernyőjén, zökkenőmentesen szerkeszthetjük a telefonon tárolt fájlokat és kezelhetjük mobiltelefonunkat a számítógépről. 

Tovább

Bemutatkozik az IdeaPad 5G és a Lenovo Tab P11

2021. január 7. -

Az elmúlt időszakban történő digitális átállás minden eddiginél jobban megfogalmazta vágyainkat az egyszerű otthoni munkavégzés iránt. A megfelelő technológia segítségével azonban továbbra is minden adott lehet ahhoz, hogy könnyedén folytassuk a mindennapokat, legyen szó szórakozásról, munkáról vagy kapcsolattartásról. A Lenovo eszközei segítenek egyszerűen alkalmazkodni az új világhoz. 

Tovább