Szűrés

A(z) alkalmazás kulcsszót tartalmazó cikkek

Díjazták a Seyu innovatív megoldását

2023. július 10. -

A ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’, a szurkolók bevonásával és szórakoztatásával foglalkozó megoldások terén világszerte elismert, vezető magyar sport tech startupot díjaztak a Johan Cruyff ArenA-ban megrendezésre kerülő Reimagine Football Challenge-en. A 2018-ban alapított cég első magyar vállalatként ért fel ilyen szakmai magasságokba és képviselte hazánkat a rangos eseményen a top 10 cég között, amelyeket 77 megoldás közül választottak ki 14 országból.

Tovább

Három alkalmazását is megszünteti a QNAP

2023. július 4. -

A QNAP Systems, Inc. bejelentette, hogy 2023. október 1-jétől a Photo Station fotókezelő alkalmazás és a Qphoto, valamint Qvideo mobilalkalmazások többé nem lesznek elérhetők az App Centerben és a mobilalkalmazások letöltőoldalán. Ezen dátumtól a Photo Station, a Qphoto és a Qvideo összes szoftverfrissítése és technikai támogatása is megszűnik.

Tovább

A Direct Now app saját streamingtartalmai vonzzák leginkább az új nézőket

2023. június 13. -

A streamingszolgáltatások aranykorukat élik, nincs ez másként a Direct One applikációja esetén sem: a Direct Now felhasználóinak száma csak az elmúlt 1 évben közel harmadával nőtt, és saját gyártású műsorai az app legnépszerűbb tartalmai közé tartoznak. 

Tovább

Akadálymentesítette turnéalkalmazását a SAP

2023. május 22. -

Egy születése óta vak Coldplay-rajongó segített az SAP-nak abban, hogy a látássérültek számára is elérhetővé tegye a környezettudatos Music Of The Spheres World Tour alkalmazást. A cég tavaly fejlesztette ki az applikációt a brit zenekar számára, mivel mindkét társaság mélyen elkötelezett a fenntarthatóság iránt. Idén arra vállalkoztak, hogy akadálymentesítik az appot, így még többen használhatják azt, és járulhatnak hozzá a Coldplay-turné karbonlábnyomának csökkentéséhez.

Tovább