Szűrés

A(z) QNAP kulcsszót tartalmazó cikkek

A QNAP bemutatja a világ első Thunderbolt 4-es NAS-okat

2023. november 25. -

A QNAP Systems, Inc., a számítási-, hálózatépítési- és tárolási megoldások vezető innovátora bejelentette a TVS-h674T / TVS-h874T Thunderbolt 4-es NAS-okat. A kizárólag alkotóknak és meglévő fájlalapú munkafolyamatokon alapuló videógyártáshoz kialakított hálózati adattároló (NAS) használatával a felhasználók élvezhetik a nagyfokú produktivitást, és elképesztő hatékonysággal óvhatják meg értékes kreatív munkáikat.

Kulcsszavak: NAS, QNAP
Tovább

Új helytakarékos és költségoptimalizált switchsorozat

2023. november 8. -

A QNAP Systems, Inc., a számítási-, hálózatépítési- és tárolási megoldások vezető innovátora bemutatta az új félszélességű, 16 portos, 10 GbE switch sorozatot, beleértve az L2-weben keresztül menedzselhető QSW-M3216R-8S8T-t és a nem menedzselhető QSW-3216R-8S8T-t. A beépített nyolc 10 GbE SFP+ és nyolc 10 GbE RJ45-port a visszafele kompatibilitással megfelel az interfészek és sebesség felé támasztott változatos igényeknek a nagy sebességű hálózati infrastruktúrában. A félszélességű, rackbe szerelhető kompakt kialakítás lehetővé teszi a KKV-knak a rugalmas telepítést szervertermekbe vagy akár az irodák asztalaira.

Kulcsszavak: switch, QNAP
Tovább

A QNAP hálózati kártyái támogatják az SR-IOV-t a VMware-alkalmazások felgyorsításához

2023. október 26. -

A QNAP Systems, Inc., a számítási-, hálózatépítési- és tárolási megoldások vezető innovátora ma bemutatta az új QXG-10G2SF-X710 10 GbE hálózati bővítőkártyát. A fejlett Intel Ethernet Controller X710-BM2-vel felszerelt PCIe Gen 3 kártya (kompatibilis a PCIe Gen 2-vel) beépíthető egy QNAP NAS-ba vagy Windows/Linux PC-be, ezáltal azonnal két nagy sebességű 10 GbE porttal bővítve a csatlakozási lehetőségeket.

Kulcsszavak: QNAP, hálózati kártya
Tovább

A QNAP bemutatja az új kétportos QXG-10G2T 10 GbE hálózati bővítőkártyát

2023. október 1. -

A QNAP Systems, Inc., a számítási-, hálózatépítési- és tárolási megoldások vezető innovátora bemutatta a QXG-10G2T 10 GbE hálózati bővítőkártyát.

Tovább