Szűrés

A(z) alkalmazás kulcsszót tartalmazó cikkek

Kulcs az okosotthonodhoz

2023. október 23. -

Automatikusan felkapcsolódik a lámpa, ahogy hazaérünk, ha melegünk van, elindul a légkondicionáló, majd érkezik egy értesítés az okostelefonunkra, hogy lejárt a mosás, indulhat a szárítás. 

Tovább

Akadálymentes ügyfélélmény

2023. szeptember 24. -

2023. szeptember 24-étől a Magyar Telekom 29 üzletében és telefonos ügyfélszolgálatán jelnyelvi tolmácsszolgáltatás vehető igénybe a hallássérült ügyfelei akadálymentes kiszolgálása érdekében.

Tovább

Érkezik a Samsung Food platform

2023. augusztus 31. -

A Samsung bejelentette a mesterséges intelligencia-alapú Samsung Food platform nemzetközi bevezetését. Az egyéni igényekhez alakítható felület egyszerre szolgál receptek gyűjtőhelyéül, miközben egy okos konyhai segédként élelmiszer- és étkezési információkat nyújt a felhasználóknak a személyre szabott receptektől kezdve, egészen a főzési instrukciókig.

Tovább

Új appok a Galaxy Watch okosórákhoz

2023. augusztus 8. -

A Galaxy Watch szériához készült új alkalmazásoknak köszönhetően a Samsung okosórái még válaszkészebb, könnyebben testre szabható és sokoldalú élményt nyújtanak a Galaxy-felhasználók számára. A Thermo Check (Hőmérő)*  és a WhatsApp segítségével a felhasználók az életük még több területét szervezhetik közvetlenül a csuklójukról**.

Tovább