Szűrés

A(z) Lenovo kulcsszót tartalmazó cikkek

Laptopok az alkotó játékosok és a játékok alkotói számára

2023. március 24. -

A Lenovo bejelentette a Lenovo Legion Slim laptopok legújabb, 8. generációját. A sorozat most bemutatott tagjai minden eddiginél nagyobb szabadságot nyújtanak a játékosoknak. A Lenovo Legion Slim sorozat lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kibontakoztassák kreativitásukat és elérjék a játékokkal kapcsolatos céljaikat. 

Kulcsszavak: monitor, laptop, Lenovo
Tovább

A kezdő játékosokra is gondol a Lenovo

2023. március 24. -

A játékok nem kizárólag csúcskategóriás számítógépeken élvezhetők. Erre bizonyíték a Lenovo újonnan bejelentett termékcsaládja, a LOQ (lock), amely a kezdő játékosokat támogatja a játékok és virtuális világok felfedezésében és abban, hogy valódi közösségekhez csatlakozzanak, olyan játékeszközökkel, amelyek számos funkcióval rendelkeznek, mégsem jelentenek megterhelő kiadást.  

Tovább

Érkeznek a Lenovo újgenerációs munkaállomásai

2023. március 10. -

A Lenovo bejelentette a ThinkStation PX, P7 és P5 termékeket, a vállalat eddigi legfejlettebb asztali munkaállomásainak új, technológiailag legfejlettebb készülékeit. Az új munkaállomásokat az alapoktól kezdve úgy tervezték újra, hogy a szélsőséges, nagy számítási igényű munkaterhelésnek is megfeleljenek az iparágakban, ezért az Intel legújabb, akár 120 magos processzortechnológiájával és a csúcskategóriás NVIDIA RTX professzionális GPU-k támogatásával is rendelkezik.

Tovább

A Lenovo PC megoldásai felgyorsítják a digitális átalakulást

2023. február 28. -

A Lenovo az MWC 2023 kiállításon bemutatta legújabb PC megoldásait, melyek segítenek alkalmazkodni a hibrid munkastílusokhoz, és felruházzák a felhasználókat számos fejlett, az igényeknek és elvárásoknak megfelelő funkcióval. 

Tovább