Szűrés

A(z) Lenovo kulcsszót tartalmazó cikkek

Játssz szabadon a Lenovo készülékével!

2023. szeptember 2. -

Mostantól nagyobb szabadságot kapnak a gamerek, ugyanis a Lenovo első Windows-alapú kézi gamer számítógépe már lehetővé teszi, hogy a játékosok úgy és ott játszhassanak, ahogyan és ahol csak akarnak. A Lenovo Legion Go-t olyanok számára tervezték, akik a kézi eszközükön sem érik be a csúcsminőségű specifikációknál és látványvilágnál kevesebbel. A Lenovo Legion Go Magyarországon várhatóan 2023 utolsó negyedévétől lesz elérhető.

Kulcsszavak: Lenovo Legion Go, Lenovo
Tovább

Júniusban érkezik Magyarországra is a Lenovo ThinkReality VRX

2023. május 31. -

A kiemelt nemzetközi piacokon (többek között Magyarországon is) júniustól rendelhető a Lenovo vállalatok számára kifejlesztett új ThinkReality VRX all-in-one virtuális valóság (VR) headsetje. A magával ragadó, kényelmes, vékony kialakítású, hat mozgási szabadságfokú (6DoF) VR-megoldást a Snapdragon XR2+ Gen 1 processzor vezérli, színes, nagy felbontású átviteli képességeket biztosítva a kevert valóság alkalmazásokhoz. A ThinkReality VRX-et egy teljes körű, végponttól végpontig terjedő szolgáltatáscsomag is támogatja, amely biztosítja a szervezeti projektek sikerességét és megtérülését.

Tovább

A VR Expedíció nagy sikert aratott a diákok körében

2023. április 9. -

Óriási volt az érdeklődés a Lenovo Magyarország és a WWF Magyarország közös, ingyenesen elérhető digitális környezeti nevelési programja, a VR Expedíció kapcsán. Az interaktív program a digitális technológia legmodernebb eszközeit használva ismerteti meg a diákokkal Magyarország érintetlen természeti szépségeit. A programra 2021 novembere óta lehetett jelentkezni, a lehetőség pedig olyan népszerű, hogy a tervezett 4 000 fős keret mindössze néhány nap alatt betelt.

Tovább

A Lenovo bemutatja a prémium kategóriás új Yoga laptopokat

2023. március 29. -

A hibrid világban való alkotás, fogyasztás és együttműködés most egyszerűbbé vált a Lenovo legújabb generációs Windows 11 Yoga laptopjaival, amelyek lenyűgöző teljesítményt, hihetetlen sokoldalúságot és egyszerű mobilitást biztosítanak elegáns és hordozható kivitelben.

Kulcsszavak: laptop, Lenovo
Tovább