Szűrés

A(z) 4G kulcsszót tartalmazó cikkek

Innovatív hálózati technológia a Vodafone-tól

2019. október 7. -

A Vodafone Csoport olyan innovatív, új technológiák európai tesztelésének úttörője, amelyek azt ígérik, hogy nagymértékben megnövelik azon vállalatok számát, amelyek mobilhálózati technológiát szállíthatnak a távközlési szolgáltatóknak.   

Tovább

5G bázisállomást nyitottak Zalaegerszegen

2019. május 20. -

A Zala ZONE Járműipari Tesztpálya ünnepélyes megnyitója alkalmából a Vodafone a tesztpályán indította el saját frekvenciáján Magyarország első élő, állandó, hálózatába kapcsolt 5G bázisállomását. Az esemény résztvevői kipróbálhattak egy olyan távvezérléssel működő autót, amelynek irányítása a pálya melletti távoli vezetőülésből 5G kapcsolaton keresztül valósult meg. 

Tovább

Gyorsabb internetet ígér a MÁV-START

2019. február 26. -

Jelenleg közel 900 vasúti kocsiban érhető el az utasok számára ingyenesen vezeték nélküli internet, harmadik generációs (3G-s) routerek segítségével. A vasúttársaság célja – az adatátviteli technológia fejlődésének kihasználásával – a meglévő eszközök modernizálása, azok negyedik generációs (4G-s) routerre történő lecserélése. Erre a tervek szerint nagyrészt még az idén sor kerülhet.

Tovább

5G gombnyomásra

2019. február 24. -

Az Ericsson új termékekkel és megoldásokkal bővíti 5G portfolióját a maghálózat, rádiós hozzáférés és felhordóhálózat, valamint szolgáltatás-automatizálás terén. A megújult 5G Platform lehetővé teszi, hogy a szolgáltatók zökkenőmentesen fejlesszék hálózataikat, és gyorsan, szélesebb körben vezessék be az 5G szolgáltatást.

Tovább