Szűrés

A(z) 4G kulcsszót tartalmazó cikkek

Nagyon népszerű a 4G-s mobilinternet

2019. február 12. -

Gyors ütemben terjed itthon a 4G-s mobilinternet, amellyel a hazai okostelefon-használók közel 80 százaléka kapcsolódik a világhálóra a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) adatai szerint. 

Tovább

Elindult a VoLTE a Telenornál

2019. január 24. -

Gyorsabb hívásfelépülést és jobb hangminőségű hívásokat hoz a Telenor által közelmúltban indított Voice over LTE (VoLTE) technológia, ami lehetővé teszi, hogy a Telenor ügyfelei egyszerre bonyolítsanak hanghívást és élvezzék a Hipernet 4G adatkapcsolat előnyeit.

Tovább

Megérkezett a Cat B35 4G-képes nyomógombos telefon

2018. szeptember 5. -

A Cat phones a mai napon bejelentette a Cat B35 strapabíró nyomógombos telefont, hosszú üzemidővel és 4G támogatással, ami így alkalmas böngészésre és a legfőbb alkalmazásokat is használhatjuk rajta.

Kulcsszavak: Cat, okostelefon, Cat B35, 4G
Tovább

Vodafone Smart N9 és N9 Lite – a legújabb 4G technológia karnyújtásnyira

2018. július 2. -

Két új készülékkel bővül idén nyáron a Vodafone sajátmárkás kínálata. A Vodafone Smart N9 stílusos dizájnnal, időtálló alumíniumborítással és innovatív biztonsági megoldásokkal nyújtja a legújabb 4G technológiát. A Vodafone készülékek másik új tagja, a Vodafone Smart N9 Lite elsősorban családok számára kínál olyan megbízható és megfizethető, 4G technológiával rendelkező alternatívát, amely testre szabható internet- és mobilhasználat-felügyeleti megoldásaival akár a fiatalabb korosztály első okostelefonjaként is szolgálhat.

Tovább