Hat Sony készülék kap Android 4.3 Jelly Bean frissítést

Farkas Norman - 2013. július 25.

Még egy nap sem telt el, mióta a Google bemutatatta az Android rendszer legújabb verzióját, a 4.3 Jelly Beant, a Sony máris közzétette azon készülékei listáját, melyekre várhatóan kiadja a frissítést.

Mint tudjuk, a keresőóriás tegnap lerántotta a leplet az Android 4.3 Jelly Bean rendszerről, mely inkább kisebb újításokat tartalmaz, mintsem átütő erejű fejlesztéseket.

A legtöbb androidos felhasználóban már biztosan felmerült a kérdés, hogy vajon az ő készülékére megérkezik-e a friss rendszer. Nos,– ha a Nexus tulajokat nem számoljuk – elsőként a Sony készüléktulajdonosok örülhetnek (vagy szomorkodhatnak), ugyanis a japán gyártó máris közzétette azon modellek listáját, melyek számára elérhetővé kívánja tenni az „édesebb zselés cukorkát”.

Az Android 4.3 Jelly Bean frissítésben részesülő Sony eszközök a következők: Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR, Xperia Tablet Z, Xperia SP és Xperia Z Ultra.

A listán leginkább csúcsmodelleket látunk, a kivételt a felső-középkategóriás Xperia SP képezi. A Sony sajnos nem árulta el, hogy mikorra várhatók az egyed modellek frissítései, de a későbbiekben biztosan pótolja ezt a „hiányosságot”.

 

Xperia SP

 

 

 

[Forrás:  Engadget]

Vissza