Panorámakép-készítés és megosztás iPaden

Czipperer Dia - 2013. március 19.

Egy új alkalmazásnak köszönhetően most már az iPad-felhasználók is elkészíthetik, sőt, meg is oszthatják panorámaképeiket.

Eljött az ideje, hogy új élményekkel bővüljön az iPad! Végre egy olyan alkalmazás, amely segítségével panorámaképek készíthetők. A 2012 decemberi iPhone-os debütálás óta az alkalmazást továbbfejlesztették, és most már iPaden is elérhető. A 360 Cities Panoramic World iPhone Appja segítségével meg is oszthatjuk képeinket, és arra is van lehetőségünk, hogy panorámafotókat nézegessünk, méghozzá több százezret.

Az alkalmazás ugyanis az egyik legnagyobb geohivatkozásos panorámafotó gyűjteménnyel rendelkezik, amely az interneten érhető el. Ha már megosztottuk fotóinkat Facebookon, Twitteren, Foursquare-en és s 360 cities.neten is, akkor elkezdhetünk elmélyedni a nem mindennapi gyűjteményben.  

Mi is ez a 360cities.net? Nem más, mint egy közösségi oldal, méghozzá panorámafotós oldal, amely jelenleg a legnagyobb a világon, és a legdinamikusabban fejlődőnek számít, és mostantól az iPadesekkel is bővülhet a kör.

Vissza