November 6-án újra ingyenes lesz a Hipernet a Telenornál

Kütyü Magazin - 2015. november 3.

November 6-én újfent ingyenes Hipernetet biztosít a Telenor. Az akció apropója az idén ötödik alkalommal megszervezett Internetes Vásárlás Napja.

A Telenor célja, hogy ügyfelei minél szélesebb körben megismerkedjenek a Hipernet adta lehetőségekkel, ezért a társaság évente több alkalommal szabadon elérhetővé teszi előfizetői számára szupergyors mobilinternet hálózatát. Ezeken a napokon a felhasznált adatmennyiség nem adódik hozzá a tarifákban foglalt adatkerethez.

A Telenor tapasztalata az, hogy ezeken a napokon jóval magasabb adatforgalmat bonyolítanak ügyfeleik, ami a korlátlanságot okosan alkalmazó profi felhasználók által generált adatmennyiségen kívül a kezdő mobilinternetezők első próbálkozásaiból tevődik össze. November 6-a – idén a harmadik ingyenes Hipernet nap – egybe esik az Internetes Vásárlás Napjával. Az ingyenes Hiperneten kívül a Telenor erre az alkalomra kidolgozott online akciókkal is várja az érdeklődőket mely kizárólag az erre az alkalomra dedikált honlapon lesz elérhető.

Az Internetes Vásárlás Napját idén ötödik alkalommal szervezik meg Magyarországon, melynek célja az online vásárlás előnyeinek megismertetésén túl a tudatos vásárlásra nevelés. A program iránti növekvő érdeklődést mutatja, hogy egyre több online kereskedő csatlakozik, tavaly már közel négyszáz webshop vett részt az akcióban.

A Telenor több különböző csatornán népszerűsíti a Hipernet hálózatot és az okoseszközök tudatos használatát. A vállalat nagyobb üzleteiben és közösségi csatornáin (Facebook, Twitter, Google+) „Hipernet Guru” munkatársai minden érdeklődőnek segítenek okostelefonjuk beállításában, az ügyfelek igényeit szolgáló appok kiválasztásában és azok telepítésében is. A Hipernet Guruk saját blogot is működtetnek, ahol friss készülékteszteket, okosmobilos tippeket, trendeket és appajánlókat osztanak meg az olvasókkal.

 

Vissza