Nem mindenkinek ajánlják a szakemberek az Apple Watchot

Vértes Judit - 2015. április 14.

Április 10-től már rendelhető az Apple okosórája, az Apple Watch. De hogy kinek is érdemes megvásárolnia? Az informatikai oldalak írásai abban egyetértenek, hogy nem mindenkinek.

A Recode újságírója nagyon jónak tartja az Apple okosóráját, az elmúlt években tesztelt hasonló eszközök közül a legjobbnak. De ez nem jelenti azt, hogy mindenki számára nélkülözhetetlen eszközről lenne szó. Hasonlóan látja a New York Times és a Wall Street Journal is, elismerik, hogy az Apple technikai újítása nagyszerű, de ez nem jelenti azt, hogy minden iPhone tulajdonos vagy akár a nagy részük ezt fogja viselni.

A CNET ennél egyértelműben fogalmaz: „Ez az óra nem Neked lett kitalálva. Nincs szükséged Apple Watchra. Nem más, mint egy játékszer: egy okos találmány, elragadó mindenttudó, lehetséges időspóroló, egy csuklón hordható asszisztens. De leginkább egy telefont kiegészítő eszköz.”

 

 

A Yahoo szerint senkinek nincs szüksége okosórára. A Bloomberg írása is azt mondja, hogy szép, menő, könnyű használni, de nem nélkülözhetetlen.

A The Verge oldalán azt olvashatjuk, ha mégis úgy döntünk, hogy Apple Watch okosórát rendelünk, akkor érdemes a Sport modellt választani. Nem érdemes addig arra költeni, hogyan néz ki, amíg az Apple ki nem találja, hogy mit is fog tudni.

 

 

Nyitókép: engadget.com

Vissza