Szűrés

A(z) mobilpiac kulcsszót tartalmazó cikkek

4G-n zajlik már a mobilnetforgalom 95 százaléka

2019. december 6. -

A mobiltelefon-, a mobilinternet- és a mobil M2M-szolgáltatások főbb mennyiségi mutatóinak alakulását bemutató új, 2019 első félévének adatait is magába foglaló mobilpiaci jelentését tette közzé ma a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH). A dokumentumból kitűnik, hogy a legtöbb trend folytatódott. Tovább erősödött a 4G: fél év alatt csaknem 4 százalékponttal nőtt a mobilinternetre 4G-n keresztül csatlakozott SIM-kártyák aránya és 5 százalékponttal az ilyen hálózaton bonyolított hívásforgalom. Ugyanakkor megtorpant az SMS-küldés népszerűsége.

Tovább

Sem az LG, sem a Samsung nem készül 4K kijelzős mobillal jövőre

2015. december 17. -

A legfrissebb pletykák szerint a két nagy mobilgyártó, a Samsung és az LG sem készül jövőre 4K kijelzős mobillal, így egyelőre a Sony marad egyeduralkodó ezen a piacon.

Tovább

A dobogó első fokát szemelte ki magának a Huawei

2015. szeptember 8. -

A lassuló gazdasági növekedés környezetében is bőven versenyképes az okostelefon ágazat, és ez a Huawei malmára hajtja a vizet.

Tovább

A Samsung uralja a mobilpiacot, a Huawei pedig Kínában vezet

2015. július 22. -

A TrendForce legfrissebb jelentése szerint a második negyedéves eladásokat tekintve még mindig a Samsung uralja a mobilpiacot. A lista második helyén az Apple, a harmadikon pedig a Huawei áll.

Tovább